Головна Новини Політика Скандали Розбите скло, почергове блокування трибун: сесія Одеської облради пройшла зі скандалами
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбите скло, почергове блокування трибун: сесія Одеської облради пройшла зі скандалами

Вхід до сесійної зали зборів охороняли десятки правоохоронців

18 грудня 2020, 19:35
Поділіться публікацією:

Розбите скло, почергове блокування трибун: сесія Одеської обласної ради в черговий раз проходить скандально.

Розбите скло, почергове блокування трибун: сесія Одеської облради пройшла зі скандалами

Робота сесії повинна була початися ще о 10 ранку, але через розбіжності між політичними фракціями, захід не відкривався. Спочатку "ОПЗЖ", "Партія Шарія" і "За Майбутнє" вирішили заблокувати трибуну, не допускаючи кількох депутатів міськради. До слова, їх невдалий прорив закінчився розбитим склом.

На скільки стало відомо ЗМІ, основною проблемою, що викликала протистояння між народними обранцями, є проект бюджету області. Депутати отримали його в останній момент, тому не готові за нього голосувати.


Раніше "Коментарі" писали про те, що ЗМІ опублікували матеріал, який може бути компроматом на новопризначеного міністра агрополітики Романа Лещенко. За словами автором матеріалу, така інформація не могла залишитися непоміченою в Офісі Президента, в тому числі й Володимиром Зеленським. Так, стало відомо, що новий міністр АПК Роман Лещенко, у 2018 році був головою агрофірми з іноземними вкладеннями та, за словами засновника цього підприємства, зловживав своїм службовими обов'язками з метою виведення оборотного капіталу на підконтрольні йому рахунки організації.

Крім того, порталу стало відомо, альтернатива Юрію Вітренко на посаду глави міністерства енергетики відсутня. Повторне голосування за його призначення відбудеться вже на початку майбутнього року. Таку заяву зробив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. За його словами, Вітренко зробив помилку, коли не зустрів зі всіма фракціями та не довів курс політики відомства і першочергові кроки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини