Головна Новини Політика Скандали.Політика Рада розгляне питання відсторонення Арестовича після скандалу з матом в соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада розгляне питання відсторонення Арестовича після скандалу з матом в соцмережі

Арестович матом послав людини, який просив писати його українською мовою

18 березня 2021, 14:05 comments1258
Поділіться публікацією:

Верховна Рада розгляне питання відсторонення спікера української делегації в мінській ТКГ Олексія Арестовича після того, як той потрапив в скандал, матом послав користувача Facebook, який просив його писати українською мовою. З даною ініціативою виступив нардеп від "Голосу" Роман Лозинський, який повідомив про це на своїй сторінці в Facebook.

Рада розгляне питання відсторонення Арестовича після скандалу з матом в соцмережі

Фото: Facebook

За його словами, Рада повинна розглянути питання відсторонення Арестовича 19 березня. Він зазначив, що вимагає виключення Арестович з ТКГ і заявив, що ініціював депутатський запит на ім'я президента України Володимира Зеленського про те, щоб Арестович був відсторонений від роботи в ТКГ.

Зал парламенту буде голосувати за направлення даного питання в п'ятницю, 19 березня.

Довідка: 16 марта спікер української делегації написав у своєму Facebook пост про роботу ТКГ. У коментарях один з користувачів зажадав від нього писати пости українською мовою, оскільки він представляє саме українську делегацію. У відповідь Арестович написав користувачеві "пішов на ... й".

Пізніше спікер української делегації написав пост про те, що він не є державним службовцем і працює на громадських засадах, а також заявив, що людина, яку він послав, був ботом.

Арестович був призначений спікером української делегації в ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його радником зі стратегічних комунікацій. До приходу у владу Арестович був відомий як військовий оглядач, лектор, блогер, актор, офіцер військової розвідки та ветеран війни на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Порошенко підтримав слова Байдена про Путіна.

Читайте також, чи влаштує Росія повномасштабну війну на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини