Головна Новини Політика зовнішня політика Порошенко підтримав Байдена, який назвав Путіна вбивцею
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко підтримав Байдена, який назвав Путіна вбивцею

Порошенко згадав Зеленського і Коломойського

18 березня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Екс-президент України і лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко прокоментував висловлювання президента США Джо Байдена, який прямо назвав президента Росії Володимира Путіна вбивцею. Про це Порошенко заявив в новому відеозверненні.

Порошенко підтримав Байдена, який назвав Путіна вбивцею

Фото: AP

За його словами, заява Байдена несе величезну важливість для України. Екс-президент висловив вдячність Байдену за те, що той послідовно підтримує нашу країну.

Порошенко сказав, що його команда з 2014 року говорить про те, що Володимир Путін є вбивцею. Він зазначив, що з 2019 року ця не зміг вимовити президент України Володимир Зеленський. Екс-президент сказав, що Байден підтримує Україну ще з 2014 року, коли він був віце-президентом в адміністрації Барака Обами.

Він заявив, що Байден є великим шансом для України й для інтеграції нашої країни до Європейського союзу і НАТО. Порошенко сказав, що Україні необхідно пред'явити звинувачення російському агенту Андрію Деркачу, а також почати переслідування олігарха Ігоря Коломойського, які визнаний глобальним корупціонером.

Порошенко сказав, що Україна повинна продовжувати реформи, не атакувати незалежні органи, а також нівелювати вплив олігархічних груп.

Довідка: Джо Байден переміг на виборах президента США в листопаді 2020 року. У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників. Він офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року, ставши найбільш літнім американським президентом на момент інавгурації, зайнявши цей пост у віці 78 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Верховній Раді загорівся пульт для голосування.

Читайте також, чому депутати СН ходили на телеканали Медведчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини