Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли, чи влаштує Росія повномасштабну війну на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли, чи влаштує Росія повномасштабну війну на Донбасі

Це буде кривава бійня

18 березня 2021, 10:05 comments1075
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів про те, чи влаштує Росія повномасштабну війну на Донбасі й чого варто очікувати найближчим часом. Про це він повідомив в ефірі каналу "Україна 24".

У ТКГ розповіли, чи влаштує Росія повномасштабну війну на Донбасі

Фото: Google

За його словами, на сьогодні, Росія не має раціональних причин для того, щоб починати повномасштабну війну на Донбасі. Він зазначив, що росіяни не мають рішучою переваги над армією України.

Арестович зазначив, що в разі масштабного загострення, настання росіян перетворитися на криваву бійню, яка обернеться величезними втратами для обох сторін. За його словами, результати цієї бійні не дадуть Росії отримати політичну перевагу в переговорах надалі.

Також спікер української делегації висловився щодо відсутності локального конфлікту. Він зазначив, що причин захоплювати транспортний вузол ціною величезних втрат, як це було з Дебальцеве, у Росії також немає.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Луганської та Донецької областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь у війні заперечує, попри численні докази її прямого вторгнення на територію України.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли після незаконного "референдуму", президент Росії Володимир Путін підписав указ про "приєднання" півострова до РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, Путін особисто контролював українського депутата.

Читайте також про таємний мирний план по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

19 березня 2021, 10:39

Идиоты-это будет не война,а очистка территории Украины от размножившейся тупой нечисти-нациков.И не бойня это будет а протравление.


Новини