Головна Новини Політика Скандали.Політика Перли, якими "прославилися" "Слуги народу" в році, що минає
commentss НОВИНИ Всі новини

Перли, якими "прославилися" "Слуги народу" в році, що минає

І це тільки невелика частина "зашкваров"

30 грудня 2020, 21:15
Поділіться публікацією:

Журналісти зробили підбірку найвидатніших перлів і вчинків від партії монобільшості Верховної ради цього скликання "Слуга Народу". "Спогади" підібрані буквально помісячно. Так, за словами авторів відео, рік почався з сексуального скандалу, в якому засвітився Богдан Яременко. Тоді ж народний обранець Євген Брагар запропонував пенсіонерам продавати своїх домашніх улюбленців для того, щоб погасити "комуналку". У лютому "Слуги" влаштували бійку, не поділивши землю. Влітку народні депутати зганьбилися плітками один про одного, які потрапили в камери представникам ЗМІ. Тоді ж Галина Третьякова запропонувала стерилізувати деяких українців, а також назвала дітей "низької якості". Галина Янченко не зникла в судженнях далеко від Третьякової, назвавши дітей, які живуть в прифронтовій зоні "немитими та нечесаними". Ще якась частина "Слуг" попалися на перегляді еротики та порно, а також попалися на дипломатичному листуванні з коханками. Апофеозом цього року став корупційний скандал у фракції.

Перли, якими "прославилися" "Слуги народу" в році, що минає


Раніше "Коментарі" писали про те, "Слуги народу" спільно вирішили не відвідувати дорогих курортів в новорічні свята. Про це ЗМІ повідомила заступник глави фракції "Слуг" нардеп Євгенія Кравчук. Вона заявила, що дане рішення стало рекомендацією для всіх.

Крім того, порталу стало відомо про те, що нардеп Київради від партії "Єдність" Роман Ярошенко і колишній член "молодої команди Леоніда Черновецького", як зазначено в його декларації за 2019 рік, має готівкою 1524950 доларів і 11330900 гривень, при тому, що його зарплата в цьому році склала всього 3 млн 740 тисяч гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Bujhm

30 грудня 2020, 21:56

Ничего удивительного. Новые воры ничем не хуже старых. Бедная Украина......


Новини