Головна Новини Політика Скандали.Політика На російському ТБ у Соловйова обговорювали бомбардування українських міст
commentss НОВИНИ Всі новини

На російському ТБ у Соловйова обговорювали бомбардування українських міст

Соловйов сказав, що у Росії "немає інших варіантів"

11 березня 2021, 11:05 comments1391
Поділіться публікацією:

Один з головних російських пропагандистів Володимир Соловйов в прямому ефірі своєї програми на федеральному каналі "Росія 1" обговорював питання бомбардування Росією міст України. Про це йшлося в передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим".

На російському ТБ у Соловйова обговорювали бомбардування українських міст

Фото: скрiншот

Там обговорювалося питання того, що на порядку денному Росії зараз найчастіше стоїть Україна через те, що може початися повномасштабна війна. Один з гостей задався питанням про те, чи доведеться Росії бомбити українські міста і вести повномасштабну війну проти нашої країни.

У передачі заявили, що Україна сьогодні нібито починає атакувати окупований Крим і стягує війська на лінію фронту на Донбасі, і це "загрожує російським громадянам". Під час обговорення Соловйов сказав, що у Росії "немає інших варіантів" і вона зобов'язана буде "захистити своїх громадян", коли на них будуть "нападати бандерівські полчища".

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, попри численні докази прямого вторгнення на територію України.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли після незаконного "референдуму" президент Росії Володимир Путін підписав указ про "приєднання" півострова до РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Росія подасть в суд на Україну через блокаду Криму.

Читайте також про те, хто в СБУ є покровителем Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Булат Окуджава

11 березня 2021, 11:44

Ах россия, что ж ты сделала подлая, Разгромила ты наши дворы. На войну Украину ты подняла, Оккупировав Крым до поры. Сыновья наши жить только начали, Но ушли за солдатом солдат. До свидания мальчики, мальчики, Постарайтесь вернуться назад!

иван

11 березня 2021, 11:20

А что Соловьев сказал не так? Если бэндэрские полчища будут нападать, Россия будет защищаться. Это так же очевидно, как и то, что в результате нападающие отправятся к Бэндэре.


Новини