Головна Новини Політика Скандали.Політика "Мерзотник і махровий ідіот": Аваков різко розкритикував Фокіна за відмову визнати Росію агресором
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мерзотник і махровий ідіот": Аваков різко розкритикував Фокіна за відмову визнати Росію агресором

Глава МВС вимагає відправити члена ТКГ Донбасом знову на пенсію

29 вересня 2020, 20:07
Поділіться публікацією:

"Мерзотник і махровий ідіот": Аваков різко розкритикував Фокіна за відмову визнати Росію агресором

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков категорично прокоментував заяву члена ТКГ в Мінську і екс-прем'єра України Вітольда Фокіна, який засумнівався в тому, що саме Росія веде окупаційну війну на Донбасі. Про це глава МВС написав на своїй сторінці в Facebook.

На думку Авакова, така непевна позиція з боку відповідального дипломатичного органу коштує  колосальних втрат і не може звучати від представника потерпілої сторони.

"Їх там немає" — це слова Путіна, а не представника України ", — зауважив він в своєму повідомленні.

Арсен Аваков підкреслив, що Фокін не може в подальшому брати участь в переговорах і відстоювати державні інтереси України, з огляду на регулярні "зашквари" в мережі.

"Слова Фокіна за останні тижні завдають колосального збитку країні і приносять біль і гнів в серця українців. Махрового ідіота не можна ховати за старістю. Негайно гнати, як мінімум, знову на пенсію ..", — підсумував міністр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що політичні експерти оцінили заяви Вітольда Фокіна , який став буквально гротескної фігурою з дня призначення в Тристоронню контактну групу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини