Головна Новини Політика Скандали.Політика Мер Черкас вибачився перед Зеленським (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Черкас вибачився перед Зеленським (відео)

Бондаренко скасовував у місті карантин, коли його вводили по всій країні, і подавав в суд на рішення влади країни, а Зеленський назвав чиновника за це «бандитом»

11 грудня 2020, 18:39
Поділіться публікацією:

Мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко вибачився перед главою української держави Володимиром Зеленським. З цього приводу він записав відеозвернення до президента. Відомо, що конфлікт між двома політиками стався в той момент, коли Бондаренко відміняв в місті карантин, коли його вводили по всій країні, і подавав в суд на рішення влади країни, а Зеленський назвав чиновника за це "бандитом".

Мер Черкас вибачився перед Зеленським (відео)

Тепер у своєму зверненні Бондаренко пропонує забути про протистояння між ними як між мером і президентом, підкреслюючи, що своїми діями він відстоював права жителів міста. Він пропонує Зеленському забути про  образи та працювати спільно на престиж і в інтересах України.


Раніше "Коментарі" писали про те, що майже кожен українець знайомий з виразами "скотиняка" або "вила Ляшко" і з їх безпосереднім автором. Олег Валерійович відомий як епатажна і специфічна особа, постійно виявляється в центрі уваги. Бійки, скандали й інша події з життя Ляшко вашій увазі в матеріалі порталу.

Крім того, ми писали про те, що журналісти проекту "Слідство" з'ясували, що головний інспектор Головного управління праці в Дніпропетровській області Світлана Мельничук підробляє заяви-скарги, щоб потім карати дрібних бізнесменів на великі суми грошей. Її подільником в реалізації незаконної схеми став народний обранець Новомосковської міської ради "Слуга" Сергій Алексейченко. Крім того, запис депутатських "посиденьок" продемонструвала, що крім продумування незаконних схем, чиновники ще й вживають легкі наркотики у вигляді куріння, по всій видимості, канабісу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now/9174

Новини