Головна Новини Політика Скандали.Політика Кличко розповів киянці, куди їй піти у відповідь на питання щодо стану столичних вулиць
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко розповів киянці, куди їй піти у відповідь на питання щодо стану столичних вулиць

Андрій Миселюк звертає увагу на те, що реакція столичного градоначальника на питання була досить емоційною

18 травня 2021, 20:17
Поділіться публікацією:








Міський голова міста Київ Віталій Кличко розповів киянці, куди їй треба піти у відповідь на питання щодо жахливого стану Подолу. Відеозапис події опублікував директор Інституту соціально-політичного проектування "Діалог" Андрій Миселюк.

Кличко розповів киянці, куди їй піти у відповідь на питання щодо стану столичних вулиць

Віталій Кличко про стан вулиць у Києві

"Мешканка Подолу привселюдно зробила зауваження меру, вказавши на поганий стан доріг і транспорту в одному з центральних районів міста. У відповідь роздратований градоначальник відправив її погуляти. По вже "вилизаних", точніше показово вилизаних а-ля потьомкінські села місцях: парку "Наталка" і Володимирській гірці", – коментує ситуацію політолог на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, Миселюк зазначає, що занедбані території не стануть кращими, якщо кияни гулятимуть лише вибірково "причесаними" територіями.

На думку експерта, столична влада повинна постійно розв’язувати проблемні питання.

"До кого ж ще жителям Києва звертатися із проблемами міста, як не до свого мера? Але поки виходить так, що жителі вкотре отримали лайфхак-антикриз від мера: у будь-який незрозумілій ситуації – йти гуляти його "вилизаними" парками...", – резюмував Миселюк.

Нагадаємо, у столиці тривають "дні обшуків". Після того, як спецслужби перевірили окремих представників найближчого оточення міського голови Києва Віталія Кличка, прийшла черга і самого політика. Точніше, його будинку (не квартири, — ред.), де правоохоронці були помічені 18 травня.

"Коментарі" звернулися до експертів, щоб ті пояснили, що взагалі відбувається у столиці і що стало причиною "бодання" київської та центральної влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фрол

23 травня 2021, 01:40

Шота Виталик задержался на свободе....


Новини