Головна Новини Політика Скандали.Політика Хто платитиме штраф за скандальну вечірку Тищенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто платитиме штраф за скандальну вечірку Тищенка

Депутат від партії «Слуга Народу» Микола Тищенко не повинен сплачувати штраф за порушення карантинних норм та організацію вечірки в локдаун

26 квітня 2021, 08:33
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що народний депутат від партії "Слуга Народу" Микола Тищенко не повинен сплачувати штраф за скандальну вечірку, під час якої було порушено карантинні заходи. Так виплатою має зайнятися адміністрація ресторану та готелю, в якому було організовано захід. Про це повідомив глава "Держпродспоживслужби" Києва Олег Рубан в ефірі телеканалу "Україна 24".

Хто платитиме штраф за скандальну вечірку Тищенка

Скандал з Тищенком: хто платитиме штраф за депутатську вечірку. Фото: slovoidilo.ua

Протокол на 34 тисячі гривень штрафу було складено ще 19 квітня. Поліція також зафіксувала порушення санітарних правил і норм та підготувала документи до кримінального провадження за статтею 325.

"Відповідати буде тільки адміністрація готелю і ресторану. Тищенко може тільки як людина відповідати за це дійство", — прокоментував Олег Рубан.

Окрім того, після скандальної ситуації правоохоронці організували масштабну перевірку готелів, ресторанів та розважальних закладів.

Нагадаємо, що нардеп Микола Тищенко 18 квітня влаштував скандальну вечірку попри введення карантину в столиці. Захід відбувся в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv. Проте сам Тищенко зазначає, що карантинних норм не порушував, оскільки святкування відбувалися у готельному номері.

Також читайте, що може чекати на "Слугу народу" Тищенка. Масштабне святкування отримало неймовірний резонанс у суспільстві. Негативні оцінки "сиплються" на політика через порушення карантину як від звичайних українців, так і від колег по Раді. Як Вчинять з політиком та чи можуть позбавити його мандату, читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що Євген Шевченко із фракції "Слуга Народу" відвідав Білорусь та зустрівся з Олександром Лукашенком. Як цю ситуацію оцінили однопартійці, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини