Головна Новини Політика Скандали.Політика У «Слузі народу» розповіли, що чекає Тищенка через вечірку під час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» розповіли, що чекає Тищенка через вечірку під час карантину

Нардеп навряд чи залишиться без мандата — це потребує додаткових витрат, кажуть у партії

20 квітня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

Масштабне святкування, організоване Миколою Тищенком для своєї дружини, отримало неймовірний резонанс у суспільстві. Негативні оцінки "сиплються" на політика через порушення карантину як від звичайних українців, так і від колег по Раді.

У «Слузі народу» розповіли, що чекає Тищенка через вечірку під час карантину

Голова "Слуги народу" Олександр Корнієнко. Фото: УП

За словами керівника "Слуги народу" Олександра Корнієнка, дії депутата обговорюватимуться партією вже цього четверга, 22 квітня, пише "Депо.юа".

Як пояснив Корнієнко, мандат, швидше за все, залишиться при Тищенку. Причин кілька: і непогана робота політика на окрузі, і ймовірні подальші перевибори депутата. Корнієнко каже, що будь-які довибори у Верховну Раду — це зайві витрати з державного бюджету.

При цьому голова партії стверджує, що кейс Тищенка буде детально розглянуто під час відеоспілкування членів партії вже за кілька днів. На думку Корнієнка, слід врахувати усі нюанси, розібратися з інформацією від поліцейських, а також проаналізувати момент із рестораном.

У "Слузі народу" переконані: якщо заклад Fairmont дійсно було місцем проведення скандальної вечірки, то його власники нарівні з Миколою Тищенком відповідатимуть за те, що сталося. Олександр Корнієнко нагадав, що під час карантину, коли доводиться діяти відповідно до обмежень, усі мають бути рівними.

Інформацію про підготовку засідання "Слуги народу" підтвердили і у пресслужбі партії. Повідомляється, що колеги заслухають як позицію Тищенка, так і ще одного нардепа, який втрапив у скандал.

Нагадаємо, 20 квітня "слуга" Євген Шевченко побував із офіційним візитом у самопроголошеного голови Республіки Білорусь Олександра Лукашенка.

Раніше "Коментарі" повідомляли, яким вердикт партії для обох депутатів, що "проштрафилися", бачать експерти. Більше деталей ви можете дізнатися в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини