Головна Новини Політика Скандали.Політика Арестович пояснив, чому послав людину після прохання говорити українською (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович пояснив, чому послав людину після прохання говорити українською (ВІДЕО)

На думку блогера, це була «гідна відповідь людині на мові, яку вона розуміє»

16 березня 2021, 19:43 comments2230
Поділіться публікацією:

Скандально відомий український блогер Олексій Арестович, що працює із українською делегацією в Тристоронньої контактній групі по Донбасу, прокоментував сьогоднішній скандал. Нагадаємо, мова про матне висловлювання стосовно людини, яка попросила Арестовича висловлюватися українською мовою. Пояснення громадського діяча прозвучало в ефірі телеканалу "Україна 24".

Арестович пояснив, чому послав людину після прохання говорити українською (ВІДЕО)

Нічого поганого у своїх діях Арестович не бачить. Фото із відкритих джерел

Як відомо, вранці 16 березня, під публікацією про чергові переговори ТКГ, Арестович послав "на х*й" одного із коментаторів, який запропонував писати його події українською мовою. Пояснюючи свої дії, чиновник заявив, що вважає їх гідною відповіддю людині, при цьому тією ж мовою (очевидно, маючи на увазі російську — ред.), яку та розуміє.

Також Олексій Арестович зазначив, що коли особи, які приходять до нього в Facebook в коментарі, зареєстровані в соцмережі під російським ім'ям і прізвищем, це означає, що вони боти.

При цьому жодних аргументів і навіть згадки стосовно схожого листування із користувачем Андрієм Смолієм, якого Арестович також послав на три букви, він не привів. При цьому Смолій, обурений поведінкою громадського діяча, пов'язаного з Офісом Президента і українською делегацією в ТКГ, підписаний в Facebook українською і писав також державною мовою.

При спілкуванні з журналістами Арестович зазначив, що глава вітчизняної делегації Леонід Кравчук ще не чув про інцидент, тому жодним чином його не прокоментував. В цілому ж, нічого ганебного в своїй поведінці блогер не бачить.

"Оцінку мені нададуть ті, хто мене призначив. Але я хочу прояснити ситуацію: я не є членом делегації. Я приватна особа, яка надає допомогу на громадських засадах", — підкреслив Олексій Арестович.

Наприкінці він порадив журналістам не замислюватися про те, як цей інцидент позначиться на реакції російських пропагандистів. На його думку, на оцінку цих осіб не варто звертати уваги.

До слова, Арестович дійсно не представник України в Тристоронній контактній групі. Офіційно учасниками об'єднання є Леонід Кравчук, Олексій Резніков, Галина Третьякова, Вікторія Страхова, Олександр Мережко, Андрій Костін і Олександр Поліщук.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що Арестович обіцяв знищити шанувальників політики колишнього президента Петра Порошенка — "як клас".

Також на порталі можна дізнатися, які сексистські висловлювання на адресу представниць політичної партії "Європейська солідарність" дозволяв собі Олексій Арестович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

17 березня 2021, 22:47

ты Арестович дебил конченный!!! ты не его послал, а себя в очередной раз показал что закон писан для народа, а не для вас тварей. По этому с вами и поступят как с самыми ужасными преступниками которыми вы и есть. Противно что в Украине одни конченные дегенераты в правительстве, полиции сменяют на других конченных дегенератов!!!

Валерій

16 березня 2021, 20:24

Дійсно, пан Олексій надзвичайно талановита людина і може "посамомилуватися" своїми талантими. Простіть його


Новини