Головна Новини Політика Скандали.Політика «Знищити як клас»: член ТКГ пригрозив прихильникам Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

«Знищити як клас»: член ТКГ пригрозив прихильникам Порошенка

Окрім погроз, посадовець ще й у вигляді образи використав російський наратив «порохоскот»

6 березня 2021, 19:54 comments3187
Поділіться публікацією:

У значної частини людей критика їхніх дій викликає невдоволення та доволі агресивну відповідь. Очевидно, до такої категорії належить і член української делегації у Тристоронній контактній групі з питань Донбасу Олексій Арестович, який вкотре опинився у центрі медійного скандалу, про що інформує Telegram-канал "PRportal".

«Знищити як клас»: член ТКГ пригрозив прихильникам Порошенка

Олексій Арестович знову в центрі скандалу. Фото: cowo.guru

Цього разу посадовець, який є радником очільника Офісу президента Андрія Єрмака, "відзначився" на теренах Facebook. Як відомо, Арестович є автором спеціального курсу "Мистецтво думати і говорити". Під дописом про можливість здійснити запис на чергове зібрання лекцій один із інтернет-користувачів критично висловився стосовно авторського продукту Арестовича та ексцентричної поведінки самого громадського діяча.

"Люся, Ви — типовий продукт даного курсу. Ваш лозунг — “Піз***ть — нє мєшкі ворочать!" — йшлося у коментарі Сергія Савчука.

Не розбираючи політичних поглядів, Олексій Арестович доволі швидко відреагував на критику, назвавши коментатора "порохоскотом". Як відомо, цей принизливий термін пішов із російських наративів про "порохоботів", як себе нині називають прихильники екс-президента Петра Порошенка.

«Знищити як клас»: член ТКГ пригрозив прихильникам Порошенка - фото 2

У відповіді посадовець також зазначив, що свою думку такі люди, як Савчук, можуть висловлювати хіба що "у тюремній стенгазеті". Трохи згодом Арестович додав, що збирається знищити "порохоскот як клас", адже у світі не потрібне таке "упороте стадо".

З огляду на кількість коментарів під дописом, подібна реакція радника Єрмака викликала неабияке обурення багатьох українців, яким не подобається лінія поведінки Арестовича — навіть без урахування політичних поглядів. Чимало хто запитує, чи можна вважати курс про мистецтво думки і мови якісним, коли його автор дозволяє собі подібні вислови.

Замість довідки. Чимало критиків Олексія Арестовича, як і раніше згаданий Сергій Савчук, називають посадовця "Люся". Це пов’язано із тим, що майже десятиліття тому нині член ТКГ зіграв одну із головних ролей в українській комедії, де зіграв переодягненого жінкою чоловіка. Герой Арестовича просив називати його Люсею. Згодом, коли чоловік прийшов до політики, це перетворилося у мем і викликало хвилю тролінгу.

Нагадаємо, що це вже не перший публічний скандал, який стосується Олексія Арестовича. Раніше "Коментарі" повідомляли, що посадовець вдався до сексистських висловлювань на адресу представниць політичної партії "Європейська солідарність". Зокрема, Арестович заявив, що нардепи цієї політичної сили "скотилися до рівня жіночого гуртожитку".

Також на порталі можна дізнатися і менш скандальні заяви члена ТКГ. Нещодавно, наприклад, Олексій Арестович пояснив, із яких причин Росія затягує перемовини щодо обміну полоненими в ОРДЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ИН

8 березня 2021, 14:40

ПРИШЛО ВРЕМЯ

PR

7 березня 2021, 10:36

Учитывая обоснованное предположение о работе Ермака на ФСБ Рашистской Федерастии в деле "вагнеровцев", помощница Ермака "Люся", тоже может оказаться "консервой"

Александр

6 березня 2021, 20:11

И это вульгарное быдло представляет Украину


Новини