Головна Новини Політика Скандали.Політика Адвокат Порошенка розповів, чому він не прийшов в СБУ разом з Медведчуком
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат Порошенка розповів, чому він не прийшов в СБУ разом з Медведчуком

У Порошенка звинувачують Офіс президента в корупції та ескалації на фронті

10 березня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Адвокат п'ятого президента України і лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка Ігор Головань прокоментував інформацію про те, що його клієнт нібито проігнорував допит в Службі безпеки України, куди його викликали разом з нардепом Віктором Медведчуком. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Адвокат Порошенка розповів, чому він не прийшов в СБУ разом з Медведчуком

Фото: Google

За словами адвоката, Порошенко не отримував жодної повістки на допит в СБУ, а інформацію про його виклик назвав вкинутим фейком. Він зазначив, що це спроба влади відволікти увагу громадян України від масштабної корупції в Офісі президента та ескалації на фронті.

Адвокат сказав, що звернувся до СБУ з вимогою спростувати опубліковану інформацію про те, що вони викликали екс-президента на допит. В СБУ ж повідомляли, що викликали на допит Порошенка і Медведчука надіславши необхідну порядку в апарат Верховної Ради України.

Довідка: 25 лютого в ЗМІ опублікували телефонну розмову нібито між Віктором Медведчуком і помічником президента Росії Володимира Путіна Владиславом Сурковим. На записі співрозмовники обговорюють поставки електроенергії в окупований Крим в кінці 2014 року й обмін полоненими на Донбасі.

З розмови можна зрозуміти, що Петро Порошенко нібито запропонував Віктору Медведчуку брати участь в обміні полоненими з бойовиками на Донбасі, а цю ідею схвалив президент Росії Володимир Путін.

Владислава Суркова називають архітектором війни проти України і автором плану "Новоросія", який передбачає розвал нашої країни.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто намагається змістити главу Офісу президента Андрія Єрмака.

Читайте також, чого варто очікувати від можливої зустрічі Путіна і Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини