Головна Новини Політика рада Звільнення Гогілашвілі: чому нардепи звернуться до генпрокурора
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення Гогілашвілі: чому нардепи звернуться до генпрокурора

Офіс генпрокурора та ДБР мають відкрити провадження щодо Гогілашвілі, впевнені депутати

14 грудня 2021, 11:41 comments1329
Поділіться публікацією:

Український політик, керівник МФО "Розумна політика" Дмитро Разумков розповів кореспонденту порталу "Коментарі", чому його об'єднання подасть звернення до Офісу генерального прокурора та Державного бюро розслідувань (ДБР).

Звільнення Гогілашвілі: чому нардепи звернуться до генпрокурора

Олександр Гогілашвілі, фото з відкритих джерел

Дмитро Разумков додав, що заступника міністра Монастирського мали б одразу звільнити після оприлюднення того відео, яке потрапило  в соцмережі. Реакція повинна була бути швидкою та жорсткою, впевнений нардеп.

"Дивлячись те відео, яке ми бачили, можемо говорити, що там був злочин, а не просто аморальна поведінка заступника міністра. Тому що до співробітника правоохоронних органів застосовувалась фізична сила, коли він був при виконанні службових обов'язків", — пояснив Разумков.

Тому депутати МФО "Розумна політика" будуть звертатися до Офісу генерального прокурора та ДБР, щоб компетентні органи розпочали кримінальне провадження проти колишнього посадовця. Адже обставини подій має з'ясувати слідство, а винні мають нести відповідальність за свої дії.

Нагадаємо, що в суботу, 11 грудня, міністр Денис Монастирський повідомив, що він ініціював дисциплінарне провадження проти свого заступника, якого буде відсторонено від посади. Пізніше стало відомо, що Гогілашвілі звільнили.

Експерти розповіли виданню "Коментарі", чи ситуація з Гогілашвілі може серйозно вдарити по Офісу президента в цілому і власне Володимиру Зеленському.

Як повідомляв портал "Коментарі", адвокат, керуючий партнер у Юридичній фірмі Patriot.Legal Денис Бондар вважає, що це не перший і не останній такий випадок у нашій державі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини