Головна Новини Політика рада ВР ввела штрафи за розсилку спаму
commentss НОВИНИ Всі новини

ВР ввела штрафи за розсилку спаму

За прийняття відповідного законопроекту №3014 проголосували 228 депутатів

16 грудня 2020, 17:32
Поділіться публікацією:

Парламент підтримав закон про запровадження адміністративного покарання за розсилку спаму. Тепер ті, хто займаютьcя розсилкою непотрібних адресату електронних послань, рекламних листів і т. п., доведеться мати в своєму бюджеті на оплату штрафів в розмірі від 1,7 тисячі до 3,4 тисячі гривень.

ВР ввела штрафи за розсилку спаму

Під дію закону потрапляють ті, хто здійснює масову розсилку реклами фізичним і юридичним особам, які не висловлювали бажання в її отриманні. Також будуть каратися особи, які не дають можливості відмовитися від розсилки спаму. У разі виникнення такої ситуації передбачено штраф від 3,4 тисячі до 8,5 тисяч гривень.

Крім того, прийнятий нормативний акт дозволяє працівникам правоохоронних органів отримувати особисті (персональні) дані без постанови суднового органу.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в про час засідання українського парламенту 15 грудня, черговий народний обранець був помічений за скандальним листуванням. Правда, в цей раз мова не йде ні про коханку, ні про відеоконтент для дорослих. Депутат від фракції "Слуга народу" Валерій Колюх сьогодні вибирав місце, де провести новорічні та різдвяні свята. Для відпочинку він поставлений ні зимові курорти в Україні, наприклад, в Карпатах, а теплий відпочинок в Домініканській республіці, в готелі "Catalonia Bavaro Beach". Також з листування стала відома сума, яку народний депутат готовий витрать на зимовий релакс. Вона дорівнює 6750 доларам США.

Крім того, порталу стало відомо, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков поставив на місце групу народних обранців, які робили селфі під час чергової сесії парламенту. Відповідне відео було опубліковано в засобах масової інформації та соціальних мережах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

16 грудня 2020, 18:43

ВСЕХ ЖИДОВ ПРИ ВЛАСТИ НУЖНО ИСТРЕБИТЬ!!! Что бы вас евреев всех и правительстве истребили!


Новини