Головна Новини Політика рада Верховній Раді запропонували не заплатити депутатам-прогульникам і заощадити 2,8 млн гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховній Раді запропонували не заплатити депутатам-прогульникам і заощадити 2,8 млн гривень

Серед прогульників засідань Верховної Ради Тимошенко, Бойко і Медведчук

11 лютого 2021, 13:24
Поділіться публікацією:

Регламентний комітет Верховної Ради звернувся до голови ВР Дмитру Разумкова з пропозицією про те, щоб депутатські виплати за січень не були відшкодовані тим політикам, які прогулюють засідання та голосування. Про це у своєму Telegram - каналі повідомив голова підкомітету з питань Регламенту Верховної Ради Павло Фролов.

Верховній Раді запропонували не заплатити депутатам-прогульникам і заощадити 2,8 млн гривень

Раді пропонують не платити депутатам-прогульникам - фото: з відкритих джерел

Також Фролов надав прізвища тих депутатів, які без поважних на те причин не були на засідання ВР. Серед них: Юлія Тимошенко, Юрій Бойко, Віктор Медведчук, Вадим Рабинович, Андрій Деркач, Сергій Льовочкін, Олександр Дубинський, Віктор Бондар, Григорій Суркіс, Сергій Шахов, а також багато інших.

Фролов зазначив, що в разі невиплати депутатам витрат, пов'язаних з їх повноваженнями, загальна економія бюджетних коштів за січень поточного року складе 2,8 млн грн. Це не буде поширюватися на тих, у кого були поважні причини не брати участь в голосуваннях на пленарних засіданнях Ради (лікарняний, відпустка, відрядження).

Голова підкомітету з питань Регламенту Верховної Ради нагадав, що якщо у депутата набереться більше ніж 30% пропусків голосувань або неучасті в засіданнях комітету, то зарплата за ті дні йому не буде нарахована. А в разі, якщо в місяць у політика вийде менш ніж 70% участі в голосуваннях, то він втратить місячне грошове забезпечення на здійснення депутатських повноважень, тобто понад 45 тисяч грн.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, як депутатів "Слуги народу" змушують підтримувати потрібні закони, а також про те, що в Офісі президента пояснили, чи є Разумков конкурентом для Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини