Головна Новини Політика внутрішня політика В Офісі президента пояснили, чи є Разумков конкурентом для Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента пояснили, чи є Разумков конкурентом для Зеленського

В Офісі Президента рейтинги вважають не надто важливим показником

10 лютого 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Наявність кандидатури спікера ВРУ Дмитра Разумкова у рейтингах імовірних кандидатів у президенти жодним чином не впливають на його співпрацю з ОПУ та конкретно Володимиром Зеленським. Така позиція була окреслена радником голови Офісу Президента Михайлом Подоляком, повідомляє видання "Радіо Свобода".

В Офісі президента пояснили, чи є Разумков конкурентом для Зеленського

Дмитро Разумков і Володимир Зеленський. Фото: УНІАН

За словами Подоляка, в ОПУ не вважають "президентські" рейтинги чимось серйозним, швидше грою для дорослих. Політик переконує, що представники влади добре розуміють, яким чином працюють такі технології, і що для президента і його команди орієнтуватися на різницю у кілька відсотків не є пріоритетним завданням. Тим більше, що Зеленський працює над робочими питаннями та виконанням передвиборчих обіцянок.

 "Хто думає про вибори – той не може ухвалювати принципових рішень. Володимир Зеленський ухвалює принципові рішення (всі це бачать)", — підкреслює Подоляк.

Жодних проблем у комунікації між Володимиром Зеленським та Дмитром Разумковим наразі немає. Певні "гострі дискусії", звичайно, виникають, але вони стосуються робочих моментів, а не будь-яких виборчих амбіцій. Михайло Подоляк переконаний, що така поведінка є абсолютно традиційною для будь-якої демократичної команди.

"Робота влади залишається у межах тих обіцянок, які давали усі в команді влади, коли йшли на вибори разом із Володимиром Зеленським. Не працювати разом з командою – це насправді протиставляти себе виборцям, які підтримали цю команду. Навряд чи хтось готовий до такого", — додав радник голови ОПУ.

При цьому посадовець не вважає, що будь-які рейтинги насправді демонструють правдиву картину настроїв українців. Найперше — тому, що обіцянок "подобатися всім" представники команди Зеленського не давали. Утім, обіцяли інше — боротися з корупцією, підтримувати реформи, захищати Україну від Росії. Саме ці обіцянки, на думку Подоляка, успішно виконуються.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що Дмитра Разумкова на посаді спікера парламенту може замінити його наступник Руслан Стефанчук.

Також на порталі можна дізнатися, хто, на думку експертів, насправді стоїть за політичним проектом Разумкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини