Головна Новини Політика рада Верховна Рада привітала Путіна з днем народження (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада привітала Путіна з днем народження (ВІДЕО)

Ініціатором привітання президента РФ виступив Олексій Гончаренко

7 жовтня 2021, 15:40 comments1153
Поділіться публікацією:

Під час засідання Верховної Ради в четвер, 7 жовтня, народні депутати згадали про 69-й день народження глави Кремля Володимира Путіна і заспівали на честь цього популярну пісню. Відповідний відеоролик розмістив народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

Верховна Рада привітала Путіна з днем народження (ВІДЕО)

Верховна Рада України - фото з відкритих джерел

Представник "Єросолідарності" згадав про свято президента РФ під час того, як вимовляв в парламенті програму кандидата на посаду спікера Верховної Ради:

"Сьогодні в світі є іменинник, звуть його Володимир Путін. Давайте вперше разом скажемо і нагадаємо цьому імениннику на весь світ українську народну пісню, до речі, з Харкова. Давайте йому її нагадаємо і скажемо: Путін — ...!", — сказав з трибуни Гончаренко.

Багато народних обранців підтримали свого колегу і сказали продовження пісні. Після чого Гончаренко проскандував в мікрофон "ла-ла-ла".

Нагадаємо, що на засіданні 7 жовтня народні депутати відправили у відставку спікера парламенту Дмитра Разумкова 284 голосами "за". Народні обранці подали свої кандидатури від кожної фракції і розповіли кого вони бачать на посаді голови Верховної Ради замість Разумкова. Відомо, що подано п'ять кандидатур на вакантне місце в президії парламенту. Серед кандидатів — Олексій Гончаренко, Гео Лерос, Яна Зінкевич, Ярослав Железняк, віце-спікер Руслан Стефанчук. Тепер відповідно до регламенту нардепи повинні ознайомитися з відомостями про кожного з кандидатів. Кандидати почали подавати документи і заяви на вакантну посаду. Зокрема, Олексій Гончаренко виставив кандидатуру Гео Лерос, а то кандидатуру Гончаренко. Депутат Гончаренко написав в Telegram, що якщо його оберуть колеги, то він насамперед викине телефон на який дзвонить глава держави.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Субъективно о объективном

8 жовтня 2021, 09:23

Клоун клоуна перещеголял! Ганьба и отвращение к такой Украине!

василий

8 жовтня 2021, 06:21

недоразвитость гончаренко очевидна и иже с ним

иван

7 жовтня 2021, 15:00

Если бы на Украине был президент хоть на 10% такой как Путин, мы бы жили как во Франции.

Александр Грин

7 жовтня 2021, 14:54

Позор всей Верховной Раде


Новини