Головна Новини Політика рада Важкоатлет Вірастюк йде в політику - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Важкоатлет Вірастюк йде в політику - деталі

Василь Вірастюк стане кандидатом в народні депутати

11 лютого 2021, 09:00 comments1039
Поділіться публікацією:

Український важкоатлет Василь Вірастюк може стати депутатом. Про це повідомляє видання Gazeta.ua.

Важкоатлет Вірастюк йде в політику - деталі

Василь Вірастюк планує стати депутатом Верховної Ради - подробиці. Фото: 24 канал

Сьогодні відбудеться з'їзд партії "Слуга народу" в Івано-Франківській області, під час якого затвердять кандидатів, які будуть брати участь в довиборах до Верховної Ради.

Самі ж довибори призначили на 28 березня 2021 року. Відбудуться вони у зв'язку з тим, що чинний нардеп від "Слуги народу" Зіновій Андрійович склав повноваження народного обранця у зв'язку з обранням його на посаду міського голови міста Надвірна Івано-Франківської області.

Василь Вірастюк буде конкурувати з членом партії "За майбутнє" Олександром Шевченком, представником фракції "Європейська солідарність" Марусею Звіробій та кандидатом "Свободи" Русланом Кошулинським.

Нагадаємо, що експерт Микола Спірідонов в матеріалі "Коментарів" розповів, яким чином проходять деякі голосування у Верховній Раді. У якості пряника і батога для нардепів в українському парламенті, зокрема монобільшості, нібито можуть використовувати зарплати в конвертах. Думки експерта можна прочитати в нашому матеріалі.

Також повідомлялося, що замовлення соціологічних досліджень в Україні є останнім часом інструментом політичного впливу. Так, політичний експерт Євген Магда підкреслює, що соціологічні інструменти є стандартними, але їх використання в українських реаліях буває різним. Думку спеціаліста щодо цього питання, можна переглянути на сайті.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в соціальній мережі TikTok нещодавно з'явився профіль віртуального президента Росії Володимира Путіна. Його відео та спосіб життя можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

13 лютого 2021, 23:13

Степан, Вы слишком запутанно написали...

Степан

13 лютого 2021, 10:37

Коли Ви бачите кригу в озері,то це ще не значить,що вона обов'язково приб'ється до берега!Але усі ми знаємо,що із-за певних обставин та плину часу, ця крига претворюється на звичайну воду...!Потрібно дуже уважно зважувати,чи слугуватиме Вам така опора містком,хоча б на певний час,адже довкола озера, є безліч перевірених стежин та доріг,аби добратися до обраної Вами мети!!!


Новини