Головна Новини Політика рада У "Слузі народу" розповіли, чи просить президент депутатів голосувати за закони
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" розповіли, чи просить президент депутатів голосувати за закони

Народний депутат Євгенія Кравчук прокоментувала закон про деолігархізацію в країні

30 червня 2021, 13:47
Поділіться публікацією:

Народна обраниця від партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук прокоментувала анонсований президентом України Володимиром Зеленським закон про деолігархізацію. Зокрема, нардеп розповіла про голосування за законопроект, а також про те, чи просить державний глава депутатів підтримати боротьбу з олігархами в залі парламенту, передає кореспондент видання "Коментарі". 

У "Слузі народу" розповіли, чи просить президент депутатів голосувати за закони

Євгенія Кравчук - фото з відкритих джерел

"Ми б дуже хотіли, щоб саме силами нашої фракції був проголосований закон про олігархів. Це було б дуже правильно та чесно з нашого боку", — сказала Кравчук. 

На запитання журналіста, чи просив президент Зеленський депутатів фракції підтримати законопроект про деолігархізацію у залі Верховної Ради, нардеп відповіла: 

"Мені здається, що президент не має просити підтримати свою президентську фракцію законопроект поданий ним самим. Це нонсенс, щоб президент просив", — зауважила Кравчук. 

Народний депутат також висловила сподівання, що представники опозиційних фракцій "будуть конструктивними та гальмуватимуть цей законопроект тисячами поправок". 

Нагадаємо, що законопроєкт про боротьбу з олігархами в Україні є політичним документом, а механізми будуть прописані в інших проєктах законів. Про це  розповіла народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Україна вже на шляху до того, щоб сепарувати поняття "бізнес" і "влада". Такою думкою поділився голова Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, народний обранець від партії "Слуга народу" Дмитро Наталуха. Політик підкреслив важливість закону про деолігархізацію та запевнив, що у цивілізованих країнах бізнес і влада мають діяти окремо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини