Головна Новини Політика рада «У добровільно-примусовому форматі»: Разумков анонсував серію відставок в уряді
commentss НОВИНИ Всі новини

«У добровільно-примусовому форматі»: Разумков анонсував серію відставок в уряді

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков висловився стосовно низки звільнень серед міністрів цієї осені

6 вересня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков на брифінгу заявив, що він не виключає кадрові чистки в уряді на старті нового політичного сезону. Зокрема, спікер парламенту зазначив, що не всі міністри можуть піти за власним бажанням. Не виключено, що деякі міністри змушені будуть відмовитися від своїх портфелів в "добровільно-примусовому форматі". Як передає видання "Коментарі", про пише "РБК-Україна", цитуючи Дмитра Разумкова.

«У добровільно-примусовому форматі»: Разумков анонсував серію відставок в уряді

Дмитро Разумков Фото: УНІАН

Глава Верховної Ради підтвердив інформацію про те, що до ряду міністрів накопичилося чимало питань і по ним стоїть питання дуже жорстко. Виправити ситуацію може тільки звільнення і призначення нових виконавців. Разумков навіть додав, що до деяких міністрів є питання у нього особисто, але прізвища поки що називати порахував недоцільним.

Натякаючи, що не всі міністри готові до свого звільнення, Дмитро Разумков зазначив, що деяким членам Кабміну доведеться залишати свої робочі місця в "добровільно-примусовому форматі".

Відкривши карти Разумков зазначив, що перші кадрові ротації українці вже зможуть побачити після першого пленарного тижня шостої сесії парламенту.

Читайте на порталі "Коментарі" — Дмитро Разумков не дотримав емоцій, жорстко розкритикувавши ідею спікера української делегації в ТКГ Олексій Арестович про перейменування України, зазначивши, що хайповать на темі держави недозволено.

Також раніше портал "Коментарі" — віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук прокоментував чутки про те, що Банкова бачить саме його в кріслі голови Верховної Ради, а не Дмитра Разумкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини