Головна Новини Політика рада "Трускавецький путч": "Слуги народу" зібрали 150 підписів за відставку Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Трускавецький путч": "Слуги народу" зібрали 150 підписів за відставку Разумкова

Процес підготовки до відставки Разумкова обіцяють скоро завершити

2 жовтня 2021, 16:08
Поділіться публікацією:

Натепер 150 нардепів розписалися під вимогою відставки Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради України. На відповідь журналістам у Трускавці від нардепа фракції "Слуга народу" Олексія Устенка посилається видання "Цензор нет".

"Трускавецький путч": "Слуги народу" зібрали 150 підписів за відставку Разумкова

Дмитро Разумков, фото з відкритих джерел

Устенко говорить, свій підпис поставив майже відразу.

"Я був 49-й. Але вже більше 150 підписів. Цей процес скоро закінчиться", — повідомив Дмитро Устенко.

Вранці нардепка від фракції "Слуга народу" Юлія Палій повідомила журналістам, що збір підписів за відставку Дмитра Разумкова розпочато. У цей час на зборах фракції був присутній президент України Володимир Зеленський.

Першим про збір підписів повідомив у своєму Telegram-каналі Сергій Лещенко.

Раніше портал "Коментарі" поінформував, що Разумков розповів, чому його не покликали на засідання фракції в Трускавці. Він заявив, що не має ніяких конфліктів з партією і не порушив жодних принципів.

Арахамія вважає, що відставка голови Верховної Ради Дмитра Разумкова ініційована через "маленькі дрібниці, про які соромно говорити". Організатор відставки голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, думає, що очолювати парламент має людина, яка повністю підтримує той напрям, який веде правляча партія "Слуга народу". Адже саме від цієї партії і була обрана людина на цю високу посаду. Якщо ж людина перестає відповідати цьому руху, то вона повинна бути знята.

Давид Арахамія каже, що вся Україна спостерігала непорозуміння між монобольшістю і спікером Разумковим, які виникли через закон про олігархів. Спочатку були розбіжності з приводу Венеціанської комісії, а далі непорозуміння стали всеукраїнським надбанням. Далі почалася "холодна регламентна війна". Відбулися деякі факти, які не хотілося б представляти перед громадськістю, але це сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тато

3 жовтня 2021, 02:38

Слуга народа - не партия, а собрание засранцев. Особенно мерзкий из них Стефанчук.


Новини