Головна Новини Політика внутрішня політика Звільнення відбувається за спиною: Разумков розповів, чому його не покликали на засідання фракції у Трускавці
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення відбувається за спиною: Разумков розповів, чому його не покликали на засідання фракції у Трускавці

Політик заявив, що немає жодних конфліктів з партією та не порушив ніяких принципів

1 жовтня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

1 жовтня розпочалася велика нарада партії "Слуга народу" у Трускавці. Одне з ключових питань, що там розглядатимуть, відставка спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова. Відомо, що президент Володимир Зеленський також має з'явитися на цьому засіданні фракції. Перший номер у списку "Слуги народу" Дмитро Разумков в ефірі програми "Свобода слова" розповів, чому його не запросили в Трускавець.

Звільнення відбувається за спиною: Разумков розповів, чому його не покликали на засідання фракції у Трускавці

Дмитро Разумков (фото з відкритих джерел)

Він заявив, що немає жодних конфліктів з партією та не порушив ніяких принципів.

"Тому що деякі функціонери, мої колеги вирішили, що мені там не треба бути. Я думаю, що це несправедливо, неправильно.. Багатьох з них не було, коли цей процес починався. Я завжди був на фракції "Слуги народу". Думаю, що коли розглядається питання відставки спікера, мабуть, варто було його послухати. Я до колег звертаюся, мені точно нема за що ховати очі. Я готовий дискутувати по будь-яких питаннях з ними, за кожну свою дію я готовий відповісти, але, коли це відбувається за моєю спиною, ну, це, м'яко кажучи, непорядно. Я, на відміну від колег, запрошую в понеділок на 18:00, на засідання фракції, де дам кожному відповідь щодо моєї діяльності за останні два роки. В мене немає конфліктів із фракцією, як і з іншими фракціями. В мене немає конфлікту з тими, з ким я пройшов за ці останні роки. Ми, коли йшли до людей, обіцяли, що будемо іншими, що влада стане схожою на людей. Конфліктів немає, їх створюють для того, щоб закрити реальні проблеми,- заявив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арахамія розповів про відставку Разумкова.Давид Арахамія зазначив, що вся країна прекрасно бачила, які розбіжності між монобільшістю і спікером Разумковим виникли щодо закону про олігархів. Спочатку був інцидент з Венеціанською комісією, а далі вже суперечки набули публічного характеру. Далі почалася "холодна регламентна війна". Відбулися деякі події, які не хотілося б виносити на публіку, але вони все ж мали місце бути. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

сергей

2 жовтня 2021, 00:23

пидар зеля и его холуй с порванным очком ермак мудак продают Украину. Эти твари не есть вожди . а вонючие паскудные нехристи.


Новини