Головна Новини Політика рада Арахамія про відставку Разумкова: людина більше не «слуга народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія про відставку Разумкова: людина більше не «слуга народу»

Арахамія вважає, що відставка голови Верховної Ради Дмитра Разумкова ініційована через "маленьких дрібниць, про які соромно говорити"

1 жовтня 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Ініціатор відставки голови Верховної Ради Дмитра Разумкова глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що вважає, що на чолі парламенту повинна знаходитися людина, яка повністю відповідає тому курсу, який веде провладна партія "Слуга народу". Адже саме від цієї партії і була обрана людина на цей важливий пост. Якщо ж людина перестала дотримуватися цього курсу, то вона повинна бути замінена. Як передає видання "Коментарі", про це Давид Арахамія заявив в ефірі телеканалу "Україна 24", пояснюючи свій намір запустити процес відставки спікера парламенту.

Арахамія про відставку Разумкова: людина більше не «слуга народу»

Давид Арахамія Фото: УНІАН

Давид Арахамія зазначив, що вся країна прекрасно бачила, які розбіжності між монобільшістю і спікером Разумковим виникли щодо закону про олігархів. Спочатку був інцидент з Венеціанською комісією, а далі вже суперечки набули публічного характеру. Далі почалася "холодна регламентна війна". Відбулися деякі події, які не хотілося б виносити на публіку, але вони все ж мали місце бути.

Давид Арахамія нагадав, що сьогодні крісло спікера Верховної Ради належить лише одній фракції — "Слуга народу". Саме від цієї політичної сили був делегований на цей важливий пост в державі Дмитро Разумков і ось, якщо ця людина тепер має одну думку, а фракція "Слуга народу" має іншу думку, то більшість нардепів мають законне право провести ротацію, поставивши на пост голови Верховної Ради іншу людину. Нардеп додав, те ж саме можна зробити з деякими міністрами в уряді.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Арахамія розповів, коли варто чекати переформатування Кабміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини