Головна Новини Політика рада Стефанчук розповів, кого з нардепів позбавили зарплати
commentss НОВИНИ Всі новини

Стефанчук розповів, кого з нардепів позбавили зарплати

Поки що таких депутатів п'ятеро, заявив спікер парламенту в коментарі ЗМІ

23 вересня 2023, 23:54
Поділіться публікацією:

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив список нардепів, у яких забрали зарплату за прогули. Про це повідомляють "Коментарі".

Стефанчук розповів, кого з нардепів позбавили зарплати

Стефанчук

У прогульники апарат парламенту записав п'ятьох народних обранців та обраниць: Анжеліка Лабунська ("Батьківщина"); Ігор Палиця (депутатська група "За майбутнє"); Степан Івахов (депутатська група "За майбутнє"); Федір Христенко (заборонена партія ОПЗЖ); Сергій Шахов (депутаська група "Довіра").

Як розповів спікер парламенту, згідно з вимогою регламенту, він надсилає їм повідомлення про необхідність з'являтися на засідання Ради. Де вони зараз, Руслан Стефанчук не уточнив.

Раніше стало відомо, що з початку широкомасштабного вторгнення десятеро нардепів перебувають за кордоном — вони позбавлені мандатів.

Тим часом, Зеленський провів несподівану зустріч в аеропорту. Глава української держави провів незаплановану зустріч із главою африканської країни, в якій зараз триває військовий конфлікт.

У Путіна заявили, за яких умов готові "підтримувати територіальну цілісність" України. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Росія підтримує цілісність України, але є нюанс.

А експерти розповіли, чим завершився американо-канадський рейд Зеленського: що з важливого могло залишитися за лаштунками. Україні потрібно реалістично оцінювати ситуацію у взаєминах із союзниками, вона не стоїть на місці, динамічно розвивається.

"Ми бачимо це за поведінкою Польщі, у якої вибори наступного місяця. Вплинула виборча ситуація і на США, хоч там вибори лише в листопаді наступного року. Внутрішня боротьба знижує можливості підтримки України. Нам виставляють нові вимоги. І в таких непростих умовах. Зеленський із командою вирушив до США", – пояснює експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини