Головна Новини Політика рада Спікер ВР вважає зарплату нардепів недостатньою
commentss НОВИНИ Всі новини

Спікер ВР вважає зарплату нардепів недостатньою

За словами Разумкова, він отримує 38-42 тис. гривень

28 грудня 2020, 21:00
Поділіться публікацією:








Спікер українського уряду вважає зарплату народних обранців невисокою. Глава Верховної Ради Дмитро Разумков зазначив, що недостатній рівень зарплат породжує корупційні дії, які можна винищити виключно за допомогою притягнення до кримінальної відповідальності.

Спікер ВР вважає зарплату нардепів недостатньою

За його словами, його зарплата як голови Верховної Ради становить 38-42 тисяч. Він не впевнений, що ця сума достатня для державних службовців високого рівня. При цьому, коли в Україні працівники медичної сфери отримують по 6 тисяч грн, вимагати підвищення зарплати для народних депутатів політик вважає недоцільним.


Раніше "Коментарі" писали про те, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков поставив на місце групу народних обранців, які робили Селфі під час чергової сесії парламенту. Відповідне відео було опубліковано в засобах масової інформації та соціальних мережах. У Парламенті народні депутати від фракції "Слуга народу" і глава Міністерства інфраструктури Владислав Криклій прямо під час роботи Верховної Ради влаштували фотосесію. Спікер звернувся до них з проханням припинити займатися сторонніми справами та почати працювати. У відповідь на зауваження частина парламенту почала аплодувати голові ВР.
Крім того, порталу стало відомо про те, що Уряд Російської Федерації розширило список українських політиків, проти яких країна ввела економічні санкції. Про таке рішення свідчить відповідна постанова уряду від 7 грудня 2020 року. Новим документом вносяться зміни до попередньої постанови щодо реалізації президентського указу, прийнятого восени 2018 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини