Головна Новини Політика рада "Слуга народу" втратить ще одного нардепа: про кого йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" втратить ще одного нардепа: про кого йдеться

Давид Арахамія заявив, що ініціює виняток із фракції народного депутата Богдана Торохтія

8 серпня 2023, 16:25 comments4483
Поділіться публікацією:

З великою ймовірністю нардеп Богдан Торохтій буде виключений з президентської фракції "Слуга народу". Парламентарій "уславився" своїми скандальними діями під час повномасштабної війни. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на повідомлення у Telegram голови фракції "Слуга народу" у парламенті Давида Арахамії.

"Слуга народу" втратить ще одного нардепа: про кого йдеться

Богдан Торохтій. Фото: з відкритих джерел

Лідер "Слуги народу" у ВР розповів, що Торохтій продовжував отримувати з бюджету компенсацію на оренду житла, допоки його родичі купували елітне житло у Європі.

Нардепу дали шанс реабілітуватися, запропонувавши продати щось зі свого елітного автопарку та передати виручені кошти на потреби української армії, але він не дослухався.

Тому, як наголосив голова фракції "СН", Торохтія фактично поставили перед фактом: повернути отримані гроші до бюджету та скласти депутатський мандат.

"Я негайно ініціюю його виняток із фракції", — написав Давид Арахамія.

Зазначимо, раніше у низці ЗМІ почала фігурувати скандальна інформація про нардепа Богдана Торохтія, який раніше нічим не прославився, але відомим зробили його журналісти, виявивши, що дружина політика Аліна Левченко у 2022 році придбала квартиру та приміщення у курортному місті в Болгарії, а також стала господаркою квартири та паркомісця у столиці України.

Зазначимо, нещодавно "Слузі народу" довелося реагувати на не менш гучний скандал із ще одним народним обранцем – Юрієм Аристовим. Тоді в ексклюзивному інтерв'ю порталу "Коментарі" експерти висловили свої думки щодо того, що відбувається.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський відреагував на скандал зі "слугою народу" Арістовим, заговоривши про зраду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини