Головна Новини Політика рада Разумков розповів, який важливий документ від уряду чекають до 15 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів, який важливий документ від уряду чекають до 15 вересня

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков сподівається побачити збалансований проект державного бюджету України на 2022 рік

30 серпня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді до 15 вересня очікують проект державного бюджету, як це прописано в законодавстві. Як інформує видання "Коментарі", про це спікер парламенту Дмитро Разумков заявив під час діалогу з представниками ЗМІ в Донецькій області, пише УНІАН.

Разумков розповів, який важливий документ від уряду чекають до 15 вересня

Дмитро Разумков Фото: УНІАН

Дмитро Разумков зазначив, за його інформацією, з підготовкою вчасно законопроекту не повинно бути ніяких проблем і народні обранці повинні вчасно отримати документ на руки. У будь-якому випадку, зазначив Разумков, буква закону говорить про те, що саме до 15 вересня законопроект про бюджет повинен бути в залі парламенту.

За словами голови Верховної Ради, далі вже почнуть працювати профільні комітети, вони повинні уважно проаналізувати всі цифри і внести, якщо потрібно, корективи. Найбільше роботи належить зробити Бюджетному комітету.

Дмитро Разумков також акцентував увагу на тому, що головне в бюджеті на наступний рік — це те, що повинні бути враховані всі виклики. Головний виклик, на думку Разумкова, це військова агресія. Отже, в бюджеті має бути сповна передбачено фінансування наших збройних сил. Також Разумков акцентував увагу на оборонному замовленні. Гроші на його виконання повинні бути не тільки передбачені, але і виділені в повному розмірі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Разумков відповів на питання Олексія Данилова про те, кого саме в РНБО він вважає олігархом.

Також читайте на "Коментарях" — Разумков за липень заробив удвічі менше, ніж його заступник. Заступник Разумкова Олена Кондратюк отримала зарплату майже вдвічі більше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини