Головна Новини Політика рада Разумков розповів, які суми пропонують нардепам за відставку деяких міністрів
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів, які суми пропонують нардепам за відставку деяких міністрів

Дмитро Разумков розповів, що за "деякі відставки" в Раді пропонують по 50-100 тисяч

20 вересня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков розповів, що у нього є інформація про те, що деяким народним обранцям пропонують досить значні суми за підтримку рішення щодо відставки низки міністрів в уряді. Звучать суми 50-100 тисяч за підтримку "деяких відставок". Як інформує видання "Коментарі", про це Дмитро Разумков заявив під час засідання погоджувальної ради 20 вересня, яке він веде дистанційно в зв'язку з захворюванням COVID-19, пише "Українська правда".

Разумков розповів, які суми пропонують нардепам за відставку деяких міністрів

Дмитро Разумков Фото: liga.net

Разумков зазначив, що суми 50-100 тисяч за відставку деяких міністрів звучать в ЗМІ. За словами спікера парламенту, він особисто не зовсім розуміє, хто поширює ці чутки про торги за відставку ряду міністрів, але це привід задуматися про те, що такі розмови кидають негативну тінь на головний законодавчий орган країни.

Глава Верховної Ради додав, якщо врахувати ті неприємні ситуації, в яких вже довелося не один раз опинитися деяким народним депутатам, то такі чутки точно не сприяю поліпшенню іміджу парламенту. Дмитро Разумков також висловив особисту думку, що такі чутки не мають нічого спільного з реальністю, але, тим не менше, вважає правильним звернутися до антикорупційних органів з проханням — перевірити дану інформацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Давид Арахамія таки розповів, чи був з Ігорем Коломойським розмова про збір голосів за відставку Дмитра Разумкова.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — Володимира Зеленського переконали йти на дострокові вибори президента України — тепер стоїть питання знайти заміну Дмитру Разумкова, спікер став занадто самостійний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини