Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія розставив крапки над «і» в питанні відставки Разумкова: про що домовилися з Коломойським
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія розставив крапки над «і» в питанні відставки Разумкова: про що домовилися з Коломойським

Давид Арахамія спростував інформацію про те, що обговорював з бізнесменом Ігорем Коломойським питання можливого голосування за відставку Дмитра Разумкова

17 вересня 2021, 15:18
Поділіться публікацією:

Лідер депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія спростував чутки про те, що під час розмови з олігархом Ігорем Коломойським у ВІП-ложі на стадіоні НСК "Олімпійський" була розмова нібито про збір підписів серед нардепів за відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Арахамія розставив крапки над «і» в питанні відставки Разумкова: про що домовилися з Коломойським

Давид Арахамія Фото: Українська правда

Давид Арахамія чітко заявив, що у нього не було жодної розмови з Ігорем Коломойським щодо збору підписів за зняття з посади глави парламенту Дмитра Разумкова, як про це розповів журналіст-розслідувач Михайло Ткач, який поширив неправдиву інформацію, а далі це підхватила низка ЗМІ. Давид Арахамія зазначив, що, якщо серед завдань Ткача є завдання — підставити Дмитра Разумкова, то нехай він тоді відкрито це демонструє, а не намагається вмішувати в свої інтриги інших людей.

Глава президентської фракції не випадково в своєму коментарі згадав про журналіста Михайла Ткача, адже саме він першим опублікував фото з переговорів на НСК "Олімпійський", а також, заявив про можливу розмову про відставку спікера парламенту Разумкова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Арахамія розповів журналістам, що він йшов на матч "Динамо" — "Бенфіка", навіть не маючи на увазі, що на матчі будуть олігархи і політики. Тим паче. підкреслює, Арахамія, він не здогадувався, що недалеко від нього в сусідньому секторі ВІП-зони буде сидіти Ігор Коломойський. Розмова з Коломойським, за словами Арахамія, був несерйозним, вони просто обмінялися кількома жартами про олігархічний законі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини