Головна Новини Політика рада Разумков розповів, скільки нардепів у «Слугзі народу» шкодують про те, що проголосували за його відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів, скільки нардепів у «Слугзі народу» шкодують про те, що проголосували за його відставку

Десятки народних депутатів від "Слуги народу" вибачалися перед ексголовою Верховної Ради Дмитром Разумковим за "неправильне" голосування

9 жовтня 2021, 14:26
Поділіться публікацією:

Десятки народних депутатів, що представляють фракцію "Слуга народу", в особистій бесіді вибачалися перед Дмитром Разумковим за те, що проголосували за його відставку. Про це ексспікер парламенту розповів в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера". При цьому по прізвищах Разумков не назвав тих, кого у президентській фракції тепер мучить сумління.

Разумков розповів, скільки нардепів у «Слугзі народу» шкодують про те, що проголосували за його відставку

Дмитро Разумков. Фото: liga.net

Позафракційний нардеп зазначив, голосування щодо його відставки з посади голови Верховної Ради відбувалося під величезним тиском з боку Банкової. Це було багатьом зрозуміло.

Дмитро Разумков розповів, що до нього підійшло приблизно 50 осіб зі "Слуги народу", які попросили вибачення за "неправильне" голосування. Люди відверто говорили, що їх навіть не просили, а просто поставили перед фактом, що вони повинні натиснути "зелену" кнопку, коли відбувалося голосування по відставці.

За словами Разумкова, тиск був як з боку керівників фракції у парламенті, так і з боку Банкової, куди персонально викликали нардепів з монобільшості, щоб під час голосування не вийшло осічки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Разумков публічно заявив про те, що у Верховній Раді тепер створена нова широка коаліція, до якої увійшли фракції "Слуга народу", "Батьківщина", а також депутатські групи "За майбутнє!" і "Довіра". Своїм голосуванням щодо його відставки вони підтвердили новий союз.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — більшість українців, присутніх на ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", висловилося за те, щоб президент Зеленський розповів правду з приводу офшорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини