Головна Новини Політика рада Разумков звинуватив «Батьківщину» в створенні коаліції зі «слугами»: у Тимошенко тут же відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков звинуватив «Батьківщину» в створенні коаліції зі «слугами»: у Тимошенко тут же відповіли

Екс-голова Верховної Ради України Дмитро Разумков звинуватив представників фракції "Батьківщина" в походах до Офісу президента

9 жовтня 2021, 08:10 comments1180
Поділіться публікацією:

Екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков переконаний, що соратники Юлії Тимошенко з фракції "Батьківщина" регулярно відвідують Офіс президента, співпрацюючи з владою по низці питань. А голосування в парламенті щодо своєї відставки Разумков і зовсім пояснив створенням нової коаліції "Слуги народу" і "Батьківщини". Як передає видання "Коментарі", таку думку Дмитро Разумков висловив в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на ТРК "Україна".

Разумков звинуватив «Батьківщину» в створенні коаліції зі «слугами»: у Тимошенко тут же відповіли

Дмитро Разумков Фото: УНІАН

Нардеп Іван Крулько, який представляє фракцію "Батьківщина", заявив, що і він, і його колеги вже неодноразово говорили за підсумками голосування за відставку Разумкова, що кнопку "за" вони натиснули не в знак солідарності з діями "Слуги народу", а, навпаки , в знак незгоди з діями монобільшості, які ті проводять останні 2 роки. Так як Дмитро Разумков був делегований на посаду глави ВР саме "Слугою народу", то "Батьківщина" і вважала правильним голосувати за його відставку, оскільки знаходиться в опозиції. Нардеп нагадав, що саме за головування в парламенті Разумкова була прийнята низка антиконституційних законопроектів і систематично порушувалися права опозиції.

Дмитро Разумков у відповідь парирував жорсткою відповіддю, що нардепи "Батьківщини", які називають себе опозиціонерами також, як і за його відставку взяли участь в голосуванні по призначенню низки міністрів, а також дали свої голоси за держбюджет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сергій Соболєв з "Батьківщини" розповів, як його колеги голосуванні не стільки проти Разумкова, скільки проти монобольшінства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

9 жовтня 2021, 19:12

Спасибо за Разумкова, а то близятся президентские выборы, Зеля, понятно, уже всё, а все старые политики - тем более. Появилась кандидатура, а то не было ни одной.

тоня

9 жовтня 2021, 09:18

разумков всіх винить. хто проголосував проти..


Новини