Головна Новини Політика внутрішня політика Українці чекають реакції Зеленського на офшорний скандал: опитування студії Савіка Шустера
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці чекають реакції Зеленського на офшорний скандал: опитування студії Савіка Шустера

Українці хочуть, щоб президент дав пояснення по офшорах і зв'язках із Коломойським

9 жовтня 2021, 10:02
Поділіться публікацією:

Більшість українців хоче почути пояснення від президента України Володимира Зеленського з приводу гучного розслідування і фільму "Слідства Інфо" "95 офшор". Згідно з опитуванням, яке було проведене в прямому ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", 96% респондентів висловилися за те, щоб президент дав свої пояснення. Лише 4% їх не чекають. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на ефір "Свободи слова Савіка Шустера".

Українці чекають реакції Зеленського на офшорний скандал: опитування студії Савіка Шустера

Офшорний скандал. Фото: "Свобода слова Савіка Шустера"

На цьому тижні було оприлюднено гучне розслідування. Всього було представлено 12 млн документів, над якими працювали журналісти з усього світу, справжній журналістський консорціум. Всього було залучено 117 країн, і кожна країна працювала за своїми політичними (і не тільки) діячами.

Коментуючи інформацію, Савік Шустер зазначив, що серед цих людей, які опинилися фігурантами офшорного скандалу, — 35 колишніх або чинних лідерів країн. Там є президент Чилі, президент Азербайджану, прем'єр-міністр Чехії. Є в цьому списку навіть легендарний прем'єр-міністр Великобританії Тоні Блер. Савік Шустер зазначив, що у Великобританії чинному главі уряду Борису Джонсону поставили питання по Тоні Блеру і він дав свій коментар, а ось в Україні президент поки мовчить. Хоча фільм-розслідування, де фігурує Зеленський, вже переглянув понад 1 мільйон осіб.

Савік Шустер звернувся до глядачів у студії, які представляють всі регіони України, з питанням — чи хотіли б вони, щоб президент все пояснив? Результат за підсумками голосування виявився більш ніж переконливим: 96% проголосували за те, щоб почути реакцію президента, і лише 4% вважають, що гарант може і не реагувати на це розслідування.

"Я думав, що прийшло нове покоління і все змінилося, все прозоро, все відкрито, гласність і перебудова... Ні, виявляється", — прокоментував скандальне розслідування Савік Шустер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерт назвав суму, яку втратила Україна за роки незалежності через офшори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини