Головна Новини Політика рада Разумков розповів про рішення влади, яке змусить його звернутися до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів про рішення влади, яке змусить його звернутися до суду

Разумков не готовий миритися, якщо його позбавлять депутатського мандата

6 жовтня 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради України Дмитро Разумков має намір піти в суд, якщо слідом за голосуванням щодо його відставки буде рішення про те, щоб позбавити його депутатського мандата. Як передає видання "Коментарі", про це спікер парламенту розповів в ефірі телеканалу "Прямий".

Разумков розповів про рішення влади, яке змусить його звернутися до суду

Дмитро Разумков Фото: liga.net

Дмитро Разумков зазначив, що він раніше вже говорив, що за крісло голови Верховної Ради він не тримається і не збирається звертатися до суду, якщо стане питання про законність або незаконність його відставки. Все залежить від того, як вирішать народні депутати. Але інша справа депутатський мандат. Якщо буде спроба позбавити його місця в парламенті, то тоді він, звичайно ж звернутися до суду, тому що вважає, що таке рішення точно буде антизаконних.

За словами спікера ВР, якщо його позбавлять депутатського мандата, то він не зможе виконувати свої зобов'язання перед людьми, які давав ще, коли йшов разом з партією "Слуга народу" на вибори.

При цьому Разумков уточнив, що, якщо він звернеться до суду, то зробить це, в першу чергу, не за себе, а за тих людей, які довірили йому і його колегам представляти їх інтереси в стінах парламенту. Дмитро Разумков розповів, що згідно із законом у нього не можуть забрати депутатський мандат, але очікувати можна все, що завгодно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Разумков розповів, чим займатиметься після позитивного голосування про його відставки з поста глави Верховної Ради. Каже, виборців не зрадить, тому в політиці 100% залишається.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — українським парламентом можуть керувати два спікера одночасно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини