Головна Новини Політика рада Разумков розповів, чим займатиметься після відставки з поста глави ВР
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів, чим займатиметься після відставки з поста глави ВР

Разумков заявив, що з політики йти не збирається

5 жовтня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

Дмитро Разумков готовий до відставки з поста глави Верховної Ради, але це його не змусить піти з політики, повторивши долю Богдана, Гончарука та інших членів команди Зеленського. Як інформує видання "Коментарі", про це Дмитро Разумков заявив під час спілкування зі ЗМІ на брифінгу у Верховній Раді.

Разумков розповів, чим займатиметься після відставки з поста глави ВР

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

Спікер парламенту зазначив, що посада голови Верховної Ради для нього не головне. Якщо говорити про політичну діяльність, то це всього лише інструмент, як можна про себе заявляти в політиці. При цьому спікер додав, є і плюс після відходу з такої посади, адже ти себе почуваєш людиною, яка повертається в 2019-й рік — до тих телеефірів, до тих відряджень, до тих зустрічей з людьми. Посада спікера парламенту іноді всьому цьому заважає. Разумков зазначив, якщо народні обранці ухвалять відповідне рішення щодо його відставки, то цієї перешкоди більше не буде.

З політики Разумков йти не планує, каже, що працювати буде також активно, час є, сили також є, команда також з'явиться.

"Нам багато ще чого потрібно встигнути зробити з обіцяного раніше. Йдеться саме про реальні обіцянки, а не про те, що іноді політики продають під історією обіцянок", — зазначив Дмитро Разумков.

Що стосується питання про можливий перехід в опозицію до діючої влади, то Разумков відповів, що не може бути просто опозиція, заради опозиції. Всі, хто працює в парламенті і поза стінами парламенту повинні працювати на державу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українським парламентом можуть керувати два спікера одночасно. Політолог розповів про можливий варіант, якщо буде політична воля Разумкова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини