Головна Новини Політика рада Разумков розповів про процедуру усунення його з посади голови Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів про процедуру усунення його з посади голови Верховної Ради

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що процедура щодо усунення його з посади не запущена і ніхто з нардепів не звертався з пропозицією про його відкликання

14 вересня 2021, 09:44
Поділіться публікацією:

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що процедура щодо зняття його з займаної заборгованості не запущена і ніхто з нардепів не висловлював думки, що його хочуть відправити у відставку. Як інформує видання "Коментарі", про це Разумков заявив в ефірі ток-шоу "Свобода слова на каналі ICTV".

Разумков розповів про процедуру усунення його з посади голови Верховної Ради

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

Дмитро Разумков пояснив, що він був призначений на цю посаду більшістю Верховної Ради, отже і зняти його з посади може теж більшість Верховної Ради. За словами спікера, є окрема процедура по зняттю голови Верховної Ради, але сьогодні їй ще ніхто не давав старту. Ніхто з нардепів не висловлював думки, що потрібен новий спікер.

При цьому Разумков зазначив, що його позиція не всім може подобатися, не всіх може влаштовувати й не всі її можуть схвалювати, але він мінятися не збирається, як і міняти свою позицію з низки питань.

Читайте також на порталі "Коментарі" — український політолог Віктор Таран вважає, що новий політичний сезон ознаменується тим, що Банкова спробує відсунути на другий план спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова або ж і зовсім знайти йому заміну. Віктор Таран підкреслив, що Офіс президента дуже хоче мати ручного та підконтрольного голову Верховної Ради, який не виражає особистої думки щодо неважливості закону проти олігархів, а то і зовсім називає його неконституційним.

Читайте також на "Коментарях" — спікер Дмитро Разумков анонсував серію відставок в уряді. Спікер парламенту зазначив, деяких міністрів доведеться прибирати з посад у добровільно-примусовому форматі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://svoboda.ictv.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фенікс

14 вересня 2021, 09:16

Разумков - типовий "прилипало"... Всі його "власні позиції" - батрачіння на ахметових "со товаріщі" . Але, щоб "прилипали" не заважали руху корабля заданим курсом, їх безжально зішкрібають і позбуваються назавжди.


Новини