Головна Новини Політика рада Рада планує посилити відповідальність за кнопкодавство
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада планує посилити відповідальність за кнопкодавство

Зміни будуть розроблені до 15 січня

18 грудня 2020, 12:17
Поділіться публікацією:

Голова Верховної ради Дмитро Разумков під час засідання парламенту заявив про посилення відповідальності за кнопкодавство в залі Ради. Орієнтовно зміни будуть розроблені до 15 січня 2021 року.

Рада планує посилити відповідальність за кнопкодавство

ФОТО: З відкритих джерел

Спікер парламенту доручив розробити зміни в рамках збільшення кримінальної відповідальності та штрафних санкцій за кнопкодавство.

"Тому домовилися (з депутатськими фракціями, — ред.) Про наступне. Перше. У нас є регламентний комітет ... до 15 січня розробити зміни до законодавства, які б зробили більш жорстку відповідальність за неперсональне голосування", — сказав очільники парламенту Дмитро Разумков.

Як стверджує Разумков, даний законопроект буде розглянутий народними обранцями одним із перших в наступному році.

Як відомо, народних депутатів України часто звинувачують в кнопкодавстві. Раніше "Коментарі" писали про те, що народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв дорікнув двох парламентаріїв у відсутності на голосуванні за призначення на посаду міністра освіти й науки Сергія Шкарлета. На думку політика, Шкарлета незаконно оголосили новим главою МОН, адже момент голосування двоє з депутатів, які нібито підтримали його кандидатуру, були відсутні в залі та за них кнопкодавили.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, парламент призначив двох міністрів. Верховна рада підтримала кандидатуру Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти та науки, а також Романа Лещенка на посаду міністра аграрної політики та продовольства. Другу кандидатуру представив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини