Головна Новини Політика рада Притула пішов із партії "Голос"
commentss НОВИНИ Всі новини

Притула пішов із партії "Голос"

Телеведучий зазначив, що з політики він йти не збирається

7 червня 2021, 10:36
Поділіться публікацією:

Екскандидат на посаду столичного мера від партії "Голос", один із її фронтменів, телеведучий і шоумен Сергій Притула оголосив про вихід із партії. Заяву він розмістив на офіційній сторінці в Facebook.

Притула пішов із партії "Голос"

Сергій Притула - фото з відкритих джерел

"Станом на 7 червня 2021 року я оголошую про свій вихід із партії "Голос ". Підкреслюю, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилася від наших початкових основ настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення", — написав Притула.

Він зазначив, що "до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу і "реанімації" партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 тисяч українців", однак, за його словами, діалог так і не відбувся.

Сергій Притула також підкреслив, що буде інформувати про свої подальші плани в галузі політики на власних офіційних ресурсах.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Притула заявляв, що керівництво партії "Голос", членом якої він був, слід змінювати. За його словами, діями нардепа Кіри Рудик, яка очолює партію, незадоволені люди в парламентській фракції, у регіонах та інші члени команди "Голосу". Експерти розповіли порталу "Коментарі", про що свідчили такі заяви Притули.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що чим ближче до осінніх виборів у Харкові, тим більше розпалюються пристрасті навколо головного крісла в місцевій міськраді. Нещодавно у багатьох українських ЗМІ  була опублікована інформація про нового ймовірного кандидата в мери Харкова. ЗМІ повідомляють, що свої сили у передвиборчій гонці може продемонструвати телеведучий Сергій Притула.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фенікс

7 червня 2021, 09:49

Як можна залишитись в тому, в чому ти не був ?


Новини