Головна Новини Політика рада Президенту треба нагадати, хто він є, - Олексій Гончаренко
commentss НОВИНИ Всі новини

Президенту треба нагадати, хто він є, - Олексій Гончаренко

"Гончаренко рулить" скоро переїде в Верховну Раду, - нардеп

7 жовтня 2021, 15:10 comments1507
Поділіться публікацією:

Наразі в парламенті з трибун виступають кандидати на посаду голови парламенту. Олексій Гончаренко відповідав на запитання депутатів, що він буде робити на посаді та яке його ставлення до президента. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

Президенту треба нагадати, хто він є, - Олексій Гончаренко

Народний депутат Олексій Гончаренко, фото з відкритих джерел

Між депутатами Олександром Качурою та Олексієм Гончаренко почалася словесна перепалка. У результаті Гончаренко з трибуни повідомив, що місця для опонента в Раді, якою буде рулити, не знайдеться.

"Друзі, підписуйтесь на мій You Tube, Telegram, Instagram, Tik Tok, бо це важливо. Там я спілкуюся з людьми. Я вважаю, що це правильно. "Гончаренко рулить" скоро переїде в Верховну Раду, я буду рулити так, що, слава богу, Качура, вам там місця не знайдеться", — наголосив нардеп.

Олександр Качура зі свого боку попросив час, щоб йому дозволили репліку.

"Дякую, Бачу, що ви прихильник "Кварталу 95". Я хотів би, щоб подякували "Партії регіонів" за той досвід, який вона вам дала", — зауважив Качура.

Також кандидату на посаду спікера поставила запитання Ірина Геращенко. Депутатка запитала, що він зробить з кріслом президента, коли його оберуть. Нардеп додала, що Гончаренку слід запросити главу держави на свою передачу.

Адже Володимир Зеленський досі не дав коментарів стосовно Pandora Papers. Коли всі таблоїди світу написали про офшори президента України. Президент не пояснив свою позицію щодо інциденту з головою правління "Укрексімбанку" й не прокоментував ситуацію зі своїм кумом.

"Насправді вперше за всю історію президент спустився в сесійну залу, щоб сказати мені, що йому не сподобався мій виступ. Усе ще попереду, то тільки початок був. Президенту треба нагадати, хто він є, бо він загубився в тій теплій ванній. Поки він розповідає про першість України, в нас шалена інфляція. У нас військовим недоплачують, не дають грошей, які вони заробили. В нас не підвищуються соцстандарти, Україна має  найгірший рівень вакцинації в світі!", — заявив Гончаренко.

Нардеп додав, що крісло — то не головне, а головне — щось зробити в тому кріслі. Раніше він повідомляв, якщо його оберуть колеги, то він першим ділом викине телефон, на який дзвонить глава держави.

Як повідомляв портал "Коментарі", відомо хто претендує на посаду голови Верховної Ради.

Експерт аналітичного центру Kyivstratpro Тарас Семенюк вважає, що реакція української влади на скандал, пов'язаний із розслідуванням Рandora Papers, є такою мінімальною, стриманою, тому що тему хочуть заговорити, спустити на гальмах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

8 жовтня 2021, 07:17

Он и сам знает, что оно закоплексованое вороватое чмо с замашками Наполеона!


Новини