Головна Новини Політика рада Після скандалу з Таїландом Тищенко готують на вихід
commentss НОВИНИ Всі новини

Після скандалу з Таїландом Тищенко готують на вихід

Тищенко втратив місце у фракції "Слуга народу"

26 січня 2023, 17:35 comments1606
Поділіться публікацією:

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія анонсував позбавлення посади та виключення з фракції та партії "Слуга народу" нардепа Миколи Тищенка. Як передає видання "Коментарі", про це Арахамія написав у себе в Telegram.

Після скандалу з Таїландом Тищенко готують на вихід

Микола Тищенко. Фото: з відкритих джерел

"Бачу, що не всі розуміють, чим мають займатися народні депутати під час війни. Тому готуємо низку кадрових рішень: Звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції "Слуга народу". Скликаємо термінове засідання, щоб виключити його зі складу нашої фракції. Олене Шуляк з проханням виключити його з партії "Слуга народу". Упевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього остаточно дійде, в чому полягає робота депутата воюючої країни", — написав Давид Арахамія.

У свою чергу спікер ВР Руслан Стефанчук також відреагував на інцидент. Він зазначив, що Миколи Тищенка нікуди за кордон не відправляв і розпорядження на відрядження до Таїланду як керівник українського парламенту не підписував.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з'явилася новина про те, що скандальний нардеп Микола Тищенко вирушить до Таїланду, щоб зустрітися з українською громадою та провести там депутатський прийом. Анонс про зустріч із народним обранцем з'явився на офіційній сторінці Посольства України у Таїланді у Facebook.

Читайте також на порталі "Коментарі" — коли може настати крах Росії – чи справді все в руках Заходу та ЗСУ. Експерти детально зналися на ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Володимир Зеленський емоційно висловився про переговори з російським диктатором Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини