Головна Новини Політика рада Незабаром можуть змінити одного з міністрів - Руслан Стефанчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Незабаром можуть змінити одного з міністрів - Руслан Стефанчук

Заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що парламент може замінити одного з очільників міністерств

28 квітня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Український парламент планує замінити в уряді одного міністра. Про це повідомив перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук в інтерв’ю виданню "Українська правда".

Незабаром можуть змінити одного з міністрів - Руслан Стефанчук

Верховна Рада: парламент може замінити одного з міністрів. Фото: zn.ua

"Я знаю, що принаймні на одну позачергову сесію виносять одного міністра – це буде кандидатура на міністра енергетики. Але обговорюється питання щодо заміни одного міністра", – розповів Руслан Стефанчук.

Проте міністр не уточнив про кого саме йдеться.

За словами заступника голови Верховної Ради, конкретні рішення будуть прийняті тоді, коли за них проголосують 226 народних депутатів.

Проте поки відповідного офіційно зареєстрованого проекту немає.

Окрім того, Руслан Стефанчук прояснив ситуацію щодо свого майбутнього. Політик не планує змінювати посаду та ставати спікером Верховної Ради попри те, що Офіс президента хотів би бачити Стефанчука на цій посаді.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради невідкладний законопроект номер 5420, який передбачає зміни в Кримінальному кодексі України. Зміни торкнуться частини, яка стосується криміналізації контрабанди. Проект Закону "Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо криміналізації контрабанди товарів та підакцизних товарів, а також недостовірного декларування товарів" з'явився на сайті Ради 23 квітня. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що згідно з даними Громадянської мережі "ОПОРА", в українському парламенті існує 77 груп із міжпарламентських зв'язків з іноземними державами. "Коментарі" дізналися в експертів, навіщо в Раді так багато міжпарламентських груп та чи ефективна така форма співпраці. Подробиці читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини