Головна Новини Політика рада Несподіваний поворот усередині Слуги народу: Комітет Ради не підтримав відставку міністра Ткаченка
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподіваний поворот усередині Слуги народу: Комітет Ради не підтримав відставку міністра Ткаченка

Питання про відставку міністра Ткаченка розглядатиметься шляхом голосування у сесійній залі парламенту

26 липня 2023, 11:42 comments1736
Поділіться публікацією:

Комітет Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики не підтримав відставки Олександра Ткаченка з посади міністра культури та інформаційної політики. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив нардеп Володимир В'ятрович.

Несподіваний поворот усередині Слуги народу: Комітет Ради не підтримав відставку міністра Ткаченка

Олександр Ткаченко. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що питання про відставку Ткаченка буде розглянуте шляхом голосування у сесійній залі Верховної Ради України.

Як написав Володимир В'ятрович, Олександр Ткаченко може стати унікальним міністром, який двічі не вирушив у відставку. Вочевидь, " особливі заслуги".

Здавалося б, питань щодо відставки Олександра Ткаченка не буде. Тим більше, коли рішення ініційоване Офісом президента і була навіть заява президента України Володимира Зеленського із цього приводу. Курйозність ситуації полягає в тому, що головою Комітету є Микита Потураєв. Заступниця – Євгенія Кравчук. Також членом Комітету є Ліза Богуцька. Більшість Комітету мають представники фракції "Слуги Народу".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський попросив прем'єра Дениса Шмигаля розглянути заміну міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка після скандалів із витратами сотень мільйонів бюджетних гривень на серіали, включаючи комедійні. Сам Ткаченко вважає, що випускати серіали під час війни – це нормально. Але вже подав заяву про відставку. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для видання "Коментарі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — гучний вояж "слуги народу" Арістова на Мальдіви: про що говорить скандал — що дивує.

Також видання "Коментарі" повідомляло – стало відомо, коли і на скільки продовжать воєнний стан та мобілізацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини