Головна Новини Політика рада Нардепа Гео Лероса виключили зі «Слуги народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепа Гео Лероса виключили зі «Слуги народу»

Більшість членів «Слуги народу» проголосували за виключення Лероса зі своїх рядів

1 вересня 2020, 19:22 comments1972
Поділіться публікацією:

Народного депутата України Гео Лероса виключили зі складу фракції "Слуга народу". Про це повідомили на офіційній сторінці партії в Facebook.

Нардепа Гео Лероса виключили зі «Слуги народу»

У повідомленні сказано, що таке рішення прийнято у результаті збору підписів народних депутатів, більшість з яких проголосували за виключення Лероса із лав "Слуги народу".

"Прийнято рішення про виключення Лероса Гео Багратовича з числа членів фракції політичної партії "Слуга Народу" у Верховній Раді України", — повідомили в партії.

Відзначимо, кілька днів тому нардеп Гео Лерос повідомляв про підпал свого автомобіля.

Напередодні місцевих виборів народний депутат Олександр Дубинський звинуватив Кабінет міністрів і особисто прем'єр-міністра Дениса Шмигаль в падінні рейтингу "Слуги народу" . Нардеп упевнений, що їх економічна політика, може потягнути на дно всю команду президента.

"Коментарі" також писали, що партія "Слуга народу" оголосила про праймеріз (внутрішньопартійних виборах) в Запорізькій області і стати кандидатом на пост депутата міської, районної та сільської ради може кожен житель, який небайдужий до майбутнього рідного краю. Під час презентації праймеріз лідер запорізької обласної команди "Слуги народу" Віталій Боговін зазначив, що серед жителів регіону є багато талановитих, ефективних професіоналів, готових до змін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини