Головна Новини Політика рада На Коломойського хочуть накласти санкції, - постанова ВР
commentss НОВИНИ Всі новини

На Коломойського хочуть накласти санкції, - постанова ВР

Подали до розгляду цю постанову члени об’єднання «Справедливість»

4 жовтня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Автори постанови вже зареєстрували документ в електронній системі, його мають розглянути народні обранці. Про це повідомила в Facebook народний депутат та голова об’єднання "Справедливість" Олександра Устінова.

На Коломойського хочуть накласти санкції, - постанова ВР

Ігор Коломойський, фото з відкритих джерел

Відомо, що подало до розгляду цей документ об’єднання "Справедливість". Постанова про накладення санкцій на Ігоря Коломойського зареєстрована у Верховній Раді України.

"Саме парламент має проголосувати за санкції проти Коломойського та звернутися до РНБО, щоб не вийшло “вибірковості” санкцій чи олігархів, якими нас так лякають політики з екранів телеканалів, що належать знову ж таки олігархам", — йдеться в дописі.

За словами народної депутатки, якщо постанову, що складається з 69 сторінок, підпише більшість нардепів, то це буде демонстрація справжнього наміру боротися з олігархами.

Олександра Устінова назвала прийняття постанови тестом готовності до справжніх кроків для політичних сил України, що наразі представлені в парламенті.

До постанови додаються 62 сторінки з переліком фізичних та юридичних осіб, на яких можуть накласти персональні, економічні санкції та інші обмежувальні заходи. Зокрема, блокування активів та припинення ліцензій.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерт пояснив чи піде Зеленський на другий термін і які його шанси. Політичний експерт, засновник соціологічної компанії Active Group Андрій Єременко зазначає, що рейтинг у Зеленського зараз хороший, він виграє впевнено у кого завгодно. Можливо не в першому турі, але в другому — так точно. Не так феєрично, як раніше, але — безумовно.

Також ми писали, що реальна ціна на газ в Україні не 300, а 1200 доларів. Політичний оглядач говорить, що ціна на газ полетіла в космос. Росія вміло скористалася ситуацією, і ціна полетіла за межу космосу. Дійсно, провини Зеленського в тому, що ціна на газ вже вище тисячі доларів немає. Але всі ці кроки Китаю і Росії можна було передбачити.

На Коломойського хочуть накласти санкції, - постанова ВР - фото 2
На Коломойського хочуть накласти санкції, - постанова ВР - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Антоніна

4 жовтня 2021, 15:26

Та Зеля не підпише рішення парламента про санкції проти Коломойського, бо ж 40 отриманих ним лямів від Бені не дадуть підписати документ. Влип гарант.

Харя Кришны

4 жовтня 2021, 15:21

Имитация наезда на Коломойского с разрешения Коломойского. В свете офшорного скандала бубочка должен показать, как он не любит олигархов.


Новини