Головна Новини Політика рада Медведчук виходить на міжнародний рівень, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук виходить на міжнародний рівень, - ЗМІ

Телеграм-канал повідомив, що Медведчук привітав Лукашенка синхронно з Сі Цзінпіном і Путіним

11 серпня 2020, 16:00 comments1148
Поділіться публікацією:

Поки всі намагаються прогнозувати подальший розвиток ситуації в Білорусі і роздавати поради, глава політради партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук взяв та й привітав Олександра Лукашенка з перемогою. Про це повідомляє телеграм-канал "Печерські пагорби".

Медведчук виходить на міжнародний рівень, - ЗМІ

Журналісти кажуть, що привітання направлене на виконання трьох завдань. По-перше — послати сигнал електорату ОПЗЖ. Виборці опозиційної платформи дуже лояльно налаштовані по відношенню до Лукашенка, адже "в Білорусі порядок і все працює".

По-друге — це сигнал власне Лукашенку, щоб той знав, що у нього в Україні є справжній друг.

Третє завдання - виступити синхронно з міжнародними партнерами.

"І тут справа не тільки і не стільки в тому, щоб бути, як Путін, який, не дивлячись на дуже специфічні відносини з Лукашенком, досить оперативно його привітав. Важливо було спрацювати синхронно, в тому числі, і з Китаєм. Саме глава КНР Сі Цзіньпін першим надіслав вітання Лукашенку. Медведчук лояльний до Піднебесної і в черговий раз нагадує, що він "свій хлопець", — йдеться на каналі в телеграм.

Журналісти резюмують: Медведчук дуже амбітний, тому "спрямовує зусилля і на міжнародку, вибудовуючи відносини з колом друзів".

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко залишається незаперечним лідером в своїй державі. Про це в привітанні з нагоди успішного завершення виборчої кампанії в Білорусі і переконливої перемоги на виборах чинного президента країни заявив голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини