Головна Новини Політика рада Кравчук не з'явився в Раді на День Конституції: чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук не з'явився в Раді на День Конституції: чому

Стан здоров'я Кравчука не дозволяє першому президентові працювати і брати участь у будь-яких заходах

28 червня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Перший український президент Леонід Кравчук не з'явився на урочисте засідання парламенту з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції через поганий стан здоров'я. Такою інформацією поділилася прессекретар Кравчука Оксана Сибірцева в коментарі виданню "Суспільне", пише НВ.

Кравчук не з'явився в Раді на День Конституції: чому

Леонід Кравчук - фото з відкритих джерел

За словами Сибірцевої, наразі стан здоров'я Кравчука не дозволяє першому президентові працювати і брати участь у будь-яких заходах. Крім того, медики заборонили йому всілякі навантаження.

Зазначається, що на сьогоднішньому урочистому засіданні в приміщенні Верховної Ради були присутні президент країни Володимир Зеленський та ексдержавні глави, нардепи минулих скликань, урядовці та інші гості.

Нагадаємо, що в Україні 28 червня відзначають 25-ту річницю з моменту вступу в силу Конституції. День Конституції є державним святом, тому 28 червня в країні є офіційним вихідним днем.

Експерт із конституційного права Богдан Бондаренко зазначає, що головна проблема нашого Основного Закону полягає в тому, що він не працює таким чином, як нам би хотілося, що ми не вважаємо його суспільним договором. А заступник директора Українського інституту політики, політичний експерт Кирило Молчанов вважає День Конституції святом "зі сльозами на очах".

Раніше портал "Коментарі" писав, що рішення проблеми військового протистояння на Донбасі є для України одним із пріоритетних питань. За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ Леоніда Кравчука, дипломатична робота хоча і ведеться, але вимагає кардинального перезавантаження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

29 червня 2021, 17:42

Скорее бы уже сдохла эта тварь!


Новини