Головна Новини Політика рада Голова Верховної Ради анонсував перший парламентський саміт Кримської платформи
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Верховної Ради анонсував перший парламентський саміт Кримської платформи

Росія анексувала Крим у 2014 році та провела там незаконний референдум. Зараз російські військові запускають ракети з окупованого Криму.

27 серпня 2022, 20:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

римське питання варто поширювати по всьому світові, тому в Хорватії відбудеться перший парламентський саміт Кримської платформи. Про це пише голова Верховної Ради Руслан Стефанчук на своїй сторінці в Facebook.

Голова Верховної Ради анонсував перший парламентський саміт Кримської платформи

Голова Верховної Ради. Фото з відкритих джерел

За його словами потрібно, щоби питання Криму набуло значного розголосу. Для реалізації цього плану Руслан Стефанчук пропонує залучати депутатів та спікерів з усього світу. За його словами це може дати шанс організувати спільні законодавчі документи. 

 

Сама ініціатива запланована на кінець жовтня 2022 року.

Сам Руслан Стефанчук почав свій пост на Facebook зі слів:

Питання Криму потрібно піднімати в усьому світі – написав Руслан Стефанчук

Потім голова Верховної Ради наголосив у повідомленні на тому, що після проведення саміту по кримському питанню країни усього світу мають продовжити долучатись до боротьби за український Крим проти Російської Федерації.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Руслан Стефанчук пояснив коли буде заборона на церкви Московського патріархату. За його словами у всіх є подібні орієнтири на це питання, але варто врахувати деякі розбіжності, що можуть сприяти деструктивним настроям у суспільстві.

Також, ми "Коментарі", писали про позицію держави стосовно НАТО. На це відповів голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук. Як зазначив політик, зради ніякою не має і вся політична еліта намагається рухатись у бік Північноатлантичного альянсу. А все що говорять негативне про український курс до приєднання в НАТО, це все вирвано з контексту та поширено засобами масової інформації. Але в будь-якому випадку, українська влада намагається зайняти якомога вигіднішу позицію у цьому питанні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини