Головна Новини Політика рада Стефанчук розповів, коли Рада ухвалить рішення щодо заборони УПЦ Московського патріархату
commentss НОВИНИ Всі новини

Стефанчук розповів, коли Рада ухвалить рішення щодо заборони УПЦ Московського патріархату

фракції та групи вже мають єдине бачення, як бути з УПЦ МП

25 квітня 2022, 15:37
Поділіться публікацією:

Ухвалення законопроекту про заборону УПЦ Московського патріархату в Україні, коли йдуть військові дії, може внести розкол у суспільство. Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук висловив переконання, що такі питання слід вирішувати після перемоги. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Стефанчук заявив в інтерв'ю "РБК-Україна".

Стефанчук розповів, коли Рада ухвалить рішення щодо заборони УПЦ Московського патріархату

Руслан Стефанчук. Фото: з відкритих джерел

Тема із заборони в Україні УПЦ МП досить довго обговорювалася парламентськими фракціями та групами. На сьогоднішній день у всіх є схоже бачення щодо того, як бути в УПЦ МП. Але при цьому було досягнуто консенсусу не діяти радикально під час війни, не йти на те, щоб приймати такі закони, які можуть посіяти в суспільстві розкол і викликати непотрібні суперечки.

Голова Верховної Ради заявив, що будь-який спірний закон чи рішення створює підґрунтя для розбіжностей, чого під час повномасштабного російського вторгнення допустити не можна. Потрібно навпаки об'єднувати суспільство. Будь-які розбіжності дають новий привід для дій колаборантів, щоб вони піднімали голову.

Руслан Стефанчук наголосив, щойно Україна здобуде перемогу у цій війні за незалежність обов'язково настане той час, коли з усіма можна буде спокійно розібратися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Київ на офіційному рівні вже заявив, що фейковий "референдум" у Херсоні покладе край переговорам з Росією про припинення вогню. У свою чергу, спікери Кремля продовжують наполягати, що такий "референдум" відбудеться. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, якою є ймовірність, що окупанти таки проведуть "референдум" і спробують закріпитися на окупованій території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини