Головна Новини Політика рада Стефанчук пояснив свою позицію щодо можливої зміни курсу України на членство в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Стефанчук пояснив свою позицію щодо можливої зміни курсу України на членство в НАТО

Голова Верховної Ради заявив, що сьогодні Україна намагається знайти найоптимальніший варіант гарантій безпеки. Розшукуються різні варіанти – як у межах існуючих форматів, так і шляхом створення нових

19 березня 2022, 12:40 comments1031
Поділіться публікацією:

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук вніс ясність щодо своєї позиції, озвученої в ефірі телеканалу "1 1", щодо можливості внесення змін до Конституції щодо євроатлантичної інтеграції. Спікер Верховної Ради наголосив, що він особисто був і залишається палким прихильником членства України в НАТО, тож жодної "зради" немає і бути не може. Як передає видання "Коментарі", про це Руслан Стефанчук написав у себе у Facebook.  

Стефанчук пояснив свою позицію щодо можливої зміни курсу України на членство в НАТО

Руслан Стефанчук. Фото: Facebook Руслана Стефанчука

При цьому голова Верховної Ради зазначив, що у нинішній ситуації його особисто дуже засмучує позиція деяких країн НАТО, які всіляко показують, що не готові бачити українську державу серед членів Альянсу. Саме тому сьогодні Київ намагається всіма можливими способами знайти оптимальну формулу безпеки. Розглядаються різні формати безпеки як ті, які вже сформовані, так і ті, які можуть бути створені дуже скоро.   

Руслан Стефанчук наголосив, і саме від Верховної Ради залежатиме майбутнє України і те, як вона зможе гарантувати собі безпеку надалі. Народні депутати вирішуватимуть, які пропозиції затверджувати, а які – ні. Це відбуватиметься за всіма правилами та регламентами. Підсумкове рішення є виключно за українським парламентом, який має прийняти виважене рішення.

"Вирвану з контексту "зраденьку", розтиражовану інформаційними каналами деяких політичних сил, вважаю безперспективною", — написав Стефанчук.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Мінсоцполітики пояснили, як отримати пенсії та грошову допомогу під час воєнного стану — куди потрібно звертатися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван

19 березня 2022, 14:51

Треба не по-зрадонськи висловлюватися, пане стефанчук, якщо хочете зберегти свою посаду!!!


Новини